Lukijat

lauantai 22. joulukuuta 2018

Ovi sulkeutui

Eilen sain talon loppusiivottua. Autotalliin jäi vielä pari henkilöautokuormallista, jotka hoitelen vuoden loppuun mennessä. Itkuhan siinä tuli kun kävin tyhjän talon läpi, sammuttelin valot (en saanut kaikkia valaisimia irti, vähän vitutti, koska tykkäsin niistä valaisimista), jätin avaimet ikkunalaudalle ja painoin oven viimeistä kertaa kiinni, Uusi asukas aloitti tänään muuton. Ärsyttävän painostava keski-ikäinen nainen. Vinkui ja vinkui muuttopäivän aikaistusta ja mä annoin periksi. Ihan kivahan se oli, että sain jouluksi melkein kaiken kuitenkin tehtyä. Kivi vierähti hartioilta. Tarjouksen sain marraskuun lopulla, joten kyllä aika haipakkaa tässä on kuukausi vedetty, että ollaan tähän asti päästy. Kiitos Yksisarvismiehelle avusta ja hyvistä hermoista silloin kun ne on itseltäni prakanneet ja nälkäväsykiukku iskenyt.

Takki on melko tyhjä ja vielä pitäisi saada puserrettua tää uusi kämppä joulukuntoon, eli edes piilottaa nuo muutamat purkamattomat laatikot ja nyssäkät. Kuopus viettää mun luona joulua, joten pakko yrittää vähän. Onneksi kuopuskaan ei ole mikään kulinaristi, joten jouluruuista ei sentään tarvitse stressata.

Kyllä tää tästä vielä iloksi muuttuu kunhan muuttoväsymys väistyy


4 kommenttia:

 1. Oi, toivottavasti vinkujasta ei oo sen koommin haittaa, että alkais vinkuun siitä ja tästä jälkeenpäin...
  Joulu tulee, vaikka oliskin vähän nyssäköitä sun muuta. Meilläkään oo ees mitään joulukoristeita.

  VastaaPoista
 2. Uusi koti, uudet kuviot,uudet murhe... Ilot!
  Muutto on hemmetin stressaavaa.. Istuhan alas ja ota hetki vaan olemiseen kyllä ne positiiviset (joulu)fiiliksetkin sitten sen väsymyksen poistuttua pääsee esiin. Ihanaa joulua uuteen kotiin!!

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua uuteen kotiin. <3

  VastaaPoista
 4. Hyvää alkua uuteen kotiin ja hyvää luopumista vanhasta.
  Tästä se lähtee 😊

  VastaaPoista