Lukijat

lauantai 8. helmikuuta 2020

Mitä jos...

... se onkin syöpä?

Käsi osui solisluun päällä olevaan kohoumaan. Patti, turvotus, onpas outoa. Struuma on edellisellä kilpparisairauskierroksella todettu, voisiko olla sitä? Niska on ollut toispuoleisesti kipeä kuukauden ja vihlonut solisluuhun päin. Yhdistyykö se pattiin? Luulin, että niska on vain jumissa.

Kävin lääkärissä, ei sanonut yhtään mitään muuta kuin, että pitää ultrata. Miksi se ei heittänyt mitään arviota? Siksikö, koska kaikki vaihtoehdot olisivat olleet pelottavia? Miksi se ei lähettänyt verikokeeseen, jos se vaikka onkin "vain" kilpirauhastulehdus? Eli lääkäri epäili varmaan jotain mitä ei halunnut mulle sanoa. No, osaanhan mä googlettaa itsekin. Hodgkinin lymfooma. Siihen mä olen nyt päätynyt. Löysin blogin, luin sen. Siitä kai yleensä selvitään. Sädehoitomaski kuulostaa pelottavalta. En edes tiennyt, että sitä varten ihminen ruuvataan pöytään kiinni jonkun maskin alle.

Ajattelen Yksisarvismiestä. Mitä jos mä en selviäkään? Että toisen naisensa jo menettää? Kuinka reilua se nyt sitten olis. Joutuu etsimään kolmannen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti