Lukijat

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pikkujoulut

Pikkujoulut ohi. Jonna Tervomaa, Antti Railio ja Tuure Kilpeläinen tassittu. Oih, Tuure oli niiiiiiiiin hyvä live-esiintyjä ettei mitään rajaa! Yhdessä kohtaa oli oikein tippa linssissä kun veti niin tunteella ja koskettavasti.

Koskettavasti veti myös yksi työkaverikin. Kihloissa. Ei kuulemma ole onnellinen. Just just. Oli milloin perseessä kiinni ja milloin muuten vaan kokovartalotanssiotteessa tai etumus mun perseessä kiinni.  Jouduin useempaan otteeseen huomauttamaan että kädet voisi nostaa vähän ylemmäs sieltä perseeltä (vaikka mä siitä tykkäsinkin), ei kuulemma oikein pystynyt. No sittenhän se käsi nousikin, mun niskaan, vetääkseen mua suutelemaan. Mun on kovin kovin vaikea kieltäytyä pussailusta, mutta muiden työkavereiden silmien alla en semmoiseen ruvennut. Eikä työkavereitten kanssa nyt ehkä muutenkaan. Huom. ehkä :). Perseelle läpsi mun lisäksi myös muita naispuolisia, työkavereita ja muitakin bilettäjiä. Känniääliö. Jossain vaiheessa taisi sitten saada hieman turpaansakin kun kaikki ei kai siitä sitten tykännyt.

Ennen pikkujouluja aamulla kävin värjäyttämässä tukan ja kampaaja laittoi niin upean pikakampauksen että oli pakko hylätä se farkut ja musta juhlapaita ja pistää pikkumusta päälle. Olo oli niin hienossa tukassa hieman ylilaittautunut, mutta kerrankos sitä nyt. Pikkumustan alle vetäisin kiristyskortsun ja toimi hyvin. Sain sen yöllä poiskin ihan omin avuin ja helposti.

Onnistuneet pikkujoulut vaikka tanssimaan pääsikin liian vähän :(

Paluumatkalla bussissa meni illan tapahtumien kertaukseen ja voi sitä poikien (26-40-vuotiaita) onnea kun yksi oli onnistunut saamaan NAISTA! :D Voi hitto, ihan kun olisi kuunnellut 15-vuotiaiden juttuja :D

3 kommenttia:

 1. No hyvä, ettei tullu kortsun kans ongelmia :)

  Tuosta pikakampauksesta tuli mieleen, kun miehän en ole kampaajia käyttänyt kuin hyvin harvakseltaan, enkä näinollen ymmärtänyt, kun kampaamon ikkunassaolevassa käsinkirjoitetussa hinnastossa luki "PIHAKAMPAUS"... hyvä etten kysyny, ku olin sinne värjäykseen menossa, että mikä se semmonen on. Jonkinlainen paksusti lakattu kampaus, ettei mene sekasin pihatöissä, vaikka vähän tuuliskin?
  No, välähtihän se sitten myöhemmin, kun ajatus oli pitkän piuhan loppuun kulkenut :) mutta myöhemmin siihen ikkunaan tuli onneksi ihan tulostettu versio kunnon kirjaimineen.

  VastaaPoista
 2. Olet sinä mainio tapaus! :D
  Piti niin räväkästi kommetoida mutta nuo neljäkymppiset pojat pistivät naurattamaan sen verran hyvin ettei tästä mitään tullut.

  Hyvä että pikkujouluista jäi ok mieli ja muistakin olla kiltti - tonttuja on liikkeellä ;D

  VastaaPoista
 3. Kommentoi ny! Vaikka privana :D

  VastaaPoista