Lukijat

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Mä oon niin ajan hermolla

Olen nyt tutustunut uuteen puhelimeeni ja pikkuhiljaa oppinut sitä jopa käyttämään. En mä nyt vielä voi sanoa että olisin siihen mitenkään rakastunut, mutta enää en vihaa sitä. Ainakaan koko aikaa.

Kirjottaminen sillä on kyllä hankalaa, mutta kai kaikkeen tottuu.

Aika kovasti ärsyttää kun käyttöönottovaiheessa galleriaan on joutunut myös blogiin liittyvä Puolinaisen kuvat-kansio, jota en saa mitenkään poistettua. Ihan liikaa siis google on synkronoinut mun salaista elämää puhelimeeni. Apujakaan en voi Kelailijalta pyytää, koska en halua että Puolis paljastuu. Ärh.

No, pikkuhiljaa olen löytänyt appsien ihmeellisen maailman ja saanut asennettua sportstrackerin, sykemittarin ja verenpainemittarinkin, heh :). Kaikenlaista hömpänpömppää sovelluskaupassa onkin. Onneksi niitä on yhtä helppo poistaa kuin ladata, jopa mä osaan!

Tänään töissä ihmettelin että miten ihmeessä työkoneella Play-kaupassa surffaillessani työkoneeni voi tietää mitä sovelluksia mun kännykässä on jo ladattuna, mutta sitten hokasin että google-tilin kauttahan se varmaan saa kaiken tiedon. Sepäs rupesikin harmittamaan kun kaikki on niin synkronoitua etten edes tiedä mitä tietoja on ja missä.

Kerrassaan ihmeellistä on myös se, että tietokoneella voin ladata ohjelmia kännykkään ilman että kännykkä on mitenkään yhteydessä tietokoneeseen, siis fyysisesti. Eikä edes bluetoothin kautta. Kai se netti pisti sitten kännykkään käskyn minkä annoin koneella ja niin kamera-app latautui kännykkään. Ihan outoa ja mystistä!

Harmi ja onneksi en hommannut älypuhelinta sinkkuna ollessani, olishan siihen saanut Tinderin :D


7 kommenttia:

 1. Joo, huomasin kanssa sen, että google ja gmail sekaantuu osapuilleen kaikkeen. Oli pakko laittaa gmailkin väärälle nimelle, kun näytti siltä, että mun blogin lukijat pääsee sen kautta näkemään mun oikean nimen. Jos laitat uuden spostioson tai blogin, se on naimisissa vanhojen kans, jos ei tee jotain ihme kikkoja. Gmail ja Facebook; muuta ei tarvitse levitäkseen koko maailman näkyville. No, sitähän ne jotkut tietysti haluaakin. Mulle riittää pikkuinen blogi. Ja toinen piti laittaa vuodatukseen, kun se muuten näkyi niillekin, joille ei tarvinnut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tajunnut luoda puhelinta varten uutta tiliä. Olis kannattanut. Hitsi!

   Poista
 2. Sitähän se tänä päivänä on että Isoveli valvoo, tai on ollut jo pitkään mutta siitä viis koska sä sait mun mielenkiinnon heräämään ja siksipä kysynkin että mikä Tinder? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis Tinderhän on älypuhelinajan deittisovellus, johon olisin mitä suuremmalla todennäköisyydellä sortunut. Ja kyllähän sen tietää mitä sitten olis tapahtunut... Sekoilua ja treffejä ja lisää sekoilua. Onneksi ei tarvitse! :)

   Poista
 3. Mä loin feikkitilin gmailiin puhelinta varten juuri siksi, että ei olisi kaikki kaikkialla näkyvillä. Tuo on tosi ärsyttävää kun kaikki kerääntyy samaan kasaan.. sitä ei ees jaksa ajatella mitä kaikkea tietoa sitä missäkin itsestä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän mun jotenkin koittaa toi korjata. Onnistui tabletissakin, en mä tosin sitä itse tehnyt kun en osannut. Joku resetointi siis pitäis vaan tehdä. Hmm... siinäpä mulle iltapuhdetta! Enhän mä tuota nyt niin kovin ole ehtinyt kustomoida vielä

   Poista
  2. Onnistui 10 minuutissa! Eikä tarvinnut mitään resetointeja tehdä :). Pelkkä sähköpostitilin muutos vain. Hyvä minä!

   Poista