Lukijat

perjantai 15. elokuuta 2014

Puoli vuotta

Puoli vuotta yhdessä Kelailijan kanssa. Aika on mennyt niin nopeasti, mutta kuitenkin tapahtumia on mahtunut tähän puoleen vuoteen ihan hirveä määrä. Ei ole ollut pelkkää auvoa, vaikka suurimmaksi osaksi onkin ollut ihan ihanan vaaleanpunaista :)

Nyt kun alkuhuuma alkaa vähän haihtumaan ja arki astumaan peliin niin "epäsopivuudet" tulevat esiin ja riitoja tulee. Edellisessä suhteessani me ei juurikaan riidelty. Tai mä (leijona-nainen) poltin käämit ja vaaka-mies katseli vierestä mun kiukuttelua. Lepyin jossain vaiheessa aina ja jatkettiin niin kuin ei olis mitään tapahtunut. Nyt skorpioni-Kelailija lähtee mukaan mun kiukutteluun ja sitten mä olenkin ihmeissäni että mitäs tässä nyt kuuluu tehdä. Kiukuspäissäni en osaa puhua ja yleensä se meneekin siihen että joudun vetäytymään johonkin nurkkaan märehtimään. Ja Kelailijaakos se ärsyttää kun haluaisi keskustella/tapella asiat läpi ja mä en siihen pysty siinä hetkessä.

Mulla on kehitettävää itsessäni ja niin on Kelailijallakin. Molemmat tiedostetaan onneksi vikamme ja on halu niiden yli päästä.  Joka toinen viikko-systeemi on kyllä mulle tosi hyvä, Kelailijalle vähän raskas. Mä tarvitsen omaa aikaa ja saan sitä nyt oikein sopivasti. Siitä ollaan puhuttu että K:n pitää joskus ottaa omaa aikaa "mun" viikolla, ettei uuvu. Viime viikolla sitten otti omaa aikaa. Veti itkukalsarikännit kotonaan ja paranteli sitä sitten pari päivää. Oli varmaan rentouttavaa :).

Kelailijan exä on ollut viime aikoina ihmisiksi ja on ilmeisesti hyväksynyt mun olemassaolon. En ole tavannut, eikä ole tarvettakaan. Oli K:lta kysynyt lupaa (!) tehdä vauva. Ool rait... Ei se sitä kuitenkaan K:n kanssa meinannut tehdä, eli hieman ihmetytti tuo luvan kysyminen. Ja ihmetyttää kyllä sen vauvan tekeminenkin kun juuri muutama kuukautta sitten abortoi yhden. No, asia ei kuulu mulle noin niinkuin teoriassa ainakaan.

En malttaisi millään odottaa Huikeen idiksen täytäntöönpanoa, siihen olisi vielä KOLME kuukautta! Kauhean pitkä aika! No, kaksi kuukautta olen jo kärsinyt ja alituiseen siitä K:lle vihjaillut :). Olen herkutellut lukemalla hotellimme Residence Agnes arvosteluita, oioi kun onkin tulossa yltäkylläinen loma jos noihin arvosteluihin on uskominen, käykääs tsekkaamassa! On Travellers choice 2014 voittaja ja ykkössijalla Prahan kaikista 668:sta hotellista. Palvelutaso kohdallaan! Meitä tulee lentokentällä odottamaan kuljettaja ja hotellilla heti tervetulo-drinksut, siitä sitten varaamaani vähän parempaan huoneeseen :). Mulla on kyllä niiiiiin korkeat odotukset tuolta reissulta että toivottavasti täyttyy :)

Mä oon onnellinen :)

8 kommenttia:

 1. Mulle kävi vähän samalla lailla; entinen mies katteli mun kiukkuamista ja nykyinen lähti mukaan apinan raivolla. Nykyinen on muuten vaaka :) entinen oli kalat.
  Vauvantekolupa... aikooko se pistää sen sitten Kelailijan hoitoon muiden muksujen mukana, kun se vähän kasvaa? Liekö jäänyt kaihertamaan se abortti...

  Huikee idis kuulostaa tosi hienolta, toivottavasti se menee suunnitellusti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en tiedä mikä pointti sillä luvan kysymisellä oli. Ihme tyyppi kerrassaan! Huikeeta idistä odotellessa :)

   Poista
 2. Sä olet kans leijona! <3
  Itse olen kerran elämässäni seurustellut skorpionin kanssa ja se päättyi sopueroon kun huomattiin että jommalta kummalta lähtee ennenpitkää henki mikäli yhdessäoloa jatketaan mutta tuohon aikaan mä olinkin nuori ja kiivas leijona :D

  Kyllä kait ne särmät siitä tasoittuu niinkuin kaikilla muillakin koska ei sitä jaksa koko ajan vääntää, paljon helpommalla pääsee kun antaa ne toisen saatananmoiset viat anteeksi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, leijonapa hyvinkin ja näin aikuisemmaksi kun tulen niin enemmän huomaan itsessäni leijona-ominaisuuksia :D

   Poista
 3. Onnea yheisestä puolesta vuodesta! Kokolailla kokonainen nainen taidat jo olla. ;-)

  Hotelli näyttää olevan huikea. Odotan suurella mielenkiinnolla lisää infoa ja kuulumisia reissustanne. Tuo voisi nimittäin olla just oikea etappi meille. Meiltähän ei Prahaan ole oikeastaan matka, ei mikään ja häpeäkseni täytyy tunnustaa, ettemme ole koskaan siellä käyneet. Paljon on siitä puhuttu. Ja kun ollaan tuollaisten kaupunkilomien fanittajia muutenkin, niin tuo olis just passeli juttu pistää suunnitelmiin.

  Ja Kelailijan exä on kyllä vähintäänkin omituinen. Kauniisti sanottuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotukset on hotellin suhteen todella korkealla :). Varmasti tulee kattava matkaraportti kunhan sinne asti päästään :)

   Poista
 4. Mitäs se exä olis tehny jos Kelailija olis sanonu jyrkän EIn?? :-D
  Älä vinkkaa liikaa, ettei lipsahda salaisuus vahingossa! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ois heittäytynyt lattialle mahalleen ja sätkinyt käsillään ja jaloillaan ja huutanut "mutku mä haluuuUUUUuuuuuUUUUUnnn" :D.

   Koitan olla varovainen noissa vihjailuissani! Esim. joulusta tiedän että K:n veli on tulossa suomeen ja joulusuunnitelmista puhuessamme meinasin jo vahingossa tuon tietoni lipsauttaa! Olis varmaan hyvin paljon herättänyt ihmetystä että mistä MÄ sen voin tietää muka.

   Poista