Lukijat

lauantai 10. lokakuuta 2015

Onnellinen

Lueskelin tänään blogin alkua ja Kelailijasta eroa. Voi Puolis-raukkaa! Niin palasina ja paskana ollut, mutta sieltä noussut kompastellen ylös. Mielettömän suuri kiitollisuus Helmeä kohtaan kun on tukenut mua kaikessa paskassa rämpiessäni! <3 Kiitos! Mulla on muuten sairaan ihana blogi :D

Juuri tällä viikolla ajattelin ajellessani kotiin kivan illallisen jälkeen että miten tyytyväinen mä olen nyt mun elämään. Kaikki vastoinkäymiset on johtanut siihen, mikä mä nyt olen ja osaan tätä onnea arvostaa.

Joku kyseli tuolla kommenteissa että missä mun rakkauselämä menee. No, hyvinhän se menee. Ihana Mies on ollut reissussa nyt viitisen kuukautta, muutama loma on mahtunut näihin viiteen kuukauteen, mutta isänä hänen on tietysti pitänyt priorisoida, ymmärrettävää. Joka ilta jutellaan netissä, rakastamisesta ei olla puhuttu eikä yhteisestä tulevaisuudesta. Otetaan iisisti. Luetaan toisen ajatuksia usein, spookya, mutta ihanaa :). Voisin sanoa olevani rakastunut. Kuutisen viikkoa niin saan miehen kokonaan kotimaan kamaralle. Ihanaa :).

Uskalsin tehdä pitkän tähtäimen suunnitelmia ja ollaan lähdössä Prahaan joulukuussa (joo, tiedän, älkää naurako). Mies on innoissaan tsekkiläisestä oluesta, mä olen innoissani matkasta miehen kanssa :). Joulukuussa tulee vuosi täyteen seurustelua. Okei, onhan tää etäseukkaus ollut vähän erilaista, mutta mulle todella kasvattavaa. Se täpinä kun ajat asemalle miestä hakemaan kun sydän meinaa pakahtua ja on niin onnellinen olo kun pääsee ihan just miehen syliin on jotain aivan mieletöntä! Ihan parasta!

Mä olen koittanut opetella ajattelemaan että mun EI tarvitse tietää mihin tämä johtaa vaan mun pitää vain nauttia jokaisesta hetkestä. Ei mun tarvitse pelätä sitä että jos kaikki loppuu. Mä olen sen jo osoittanut että selviän ja että kaikella on tarkoituksensa :). Luurankoja ei ole enää kaapeissa, eli niidenkään paljastumista ei tarvitse enää pelätä :). Kaikki on hyvin.

Kaikenkaikkiaan olen onnellinen :)

5 kommenttia:

 1. Just tuo, että sitä loppumista ei kannata ajatella etukäteen. Eikä niin tarkkaan sitä tulevaisuuttakaan. Se on hirmu vaikeaa, vaikka järkikin sen sanoo! Hienoa, että oot päässyt siihen.

  VastaaPoista
 2. Eiköhän tässä oo kuule sokea taluttanut sokeaa. Että kiitokset vaan sinnepäin myös <3
  Ja jees, paljon me on opittu!!

  VastaaPoista
 3. Sulle on kyllä tämä onni suotu. ♥

  VastaaPoista
 4. No löydyithän sä!
  Olen käynyt kokonaisessa usein eikä mitään päivitystä ole näkynyt. Huolestuin jo!
  Nyt vahingossa sormi naputteli puoliksen ja kappas, elämää onkin täällä! Jee!

  Hienoa, että mies on kohta takaisin!!

  VastaaPoista
 5. hahaha NAURRAAA :D mä yritin siivota vanhoja buukmarkkeja pois selaimen takamuistista ja klikkasin puolivahingossa tän auki. vai että tekstiä taas tulee :D

  mut hei luulen että oot valaistunut nyt jotenkin. sellaisen kuvan saa vikasta kappaleesta. toivottavasti helikopterit ei sada niskaan :D

  VastaaPoista