Lukijat

perjantai 9. lokakuuta 2015

Yksi huone taas valmis

Olen remppaillut yläkertaan vanhemmalle teinille huonetta. Kissojahan mulla ei enää ole, joten kissojen valtakunta muuttuu pikkuhiljaa ihmisten valtakunnaksi. Aloitin remppaamisen kilpparilääkityksen aiheuttamassa energiapuuskassa elokuussa, joka meni yhdessä viikonlopussa ohi ja vaihtui uupumukseksi. Tämän huoneen remppaamiseen meni siis loppujenlopuksi monta kuukautta kun en vaan jaksanut. Iskä ja sisko riensivät onneksi hätiin.


Revin sähköt pois, oli haastavaa kun olivat metalliputkessa ja  kiinni seinässä semmoisilla metallihakasilla parin kymmenen sentin välein. irtonaisen tapetin repiminen, pinkopahvin poisto lautaseinästä ja tasoitetapetointi. Aikaahan se vei kun meistä kukaan ei ole ammattilainen. Jälkiviisaana sanoisin että tasoitetapetti ei ole ihmeainetta (mä optimistina kuvittelin että olisi) eikä se peittänyt noita alkutilannekuvassa näkyviä pinkopahvin kupruiluja. No, löysin nettikirppikseltä tuohon väliin sopivan peilin vitosella, jee :). Vielä pitää verhoja lyhentää ja ostaa naruhommelit että saa verhot niputettua. Hyvä tuli :). Ite tein ja säästin :DEpätoivo meinasi iskeä kun kupruja maalailin, mutta olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen! Voisin itse muuttaa tuohon huoneeseen, niin kiva siitä tuli. Rrrrakastan tuota lautaseinää! Eikä näköalatkaan ole huonot 


Vielä olisi toinen huone tasoitetapetoitavana ja maalattavana. Sähköt on onneksi jo purettu. No, nyt pidän taukoa ja kerään rahaa, kuopus kun kuulemma haluaa pysyä alakerrassa joka tapauksessa.

7 kommenttia:

 1. Siitä tuli kiva! Tollanen lämminhenkinen!! Mä rrrrakastan kanssa tota lautaseinää, niin kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno huone! Huolisin kyllä kans ihan heti.

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana! Rauhallinen ja tunnelmallinen. Toivottavasti teinikin tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkää se, sen huomaa jopa teinikuoren läpi! :). On ihan innoissaan, mikä on kovin kovin harvinaista!

   Poista
  2. Sehän palkitsee tehdyn työn monin kerroin. ♥

   Poista