Lukijat

torstai 2. helmikuuta 2017

Opettelen kirjoittamaan

Olette varmaan huomanneet että en ole osannut kirjoittaa "normaalisti", koska mies on saattanut lukea. Puhuttiin asiasta ja sovittiin että mies lopettaa lukemisen, mutta varaa option muuttaa mielensä, mutta keskustelee asiasta ensin mun kanssa ennen kuin lukee. Tämä oli hänen ehdotuksensa, ei mun. Mä luulen että mieheltä tuommoinen saattaa onnistua, mutta naiselta ei varmasti onnistuisi.

Pienellä varauksella nyt siis kirjoittelen. On asioita joita en kuitenkaan voi kirjoittaa niin syvällisesti kuin haluaisin. Pelot esimerkkinä. Niistä en oikein ole osannut puhuakaan miehelle, eikä ehkä ole järkevääkään. Ne mun pelot kun on vähän hölmöjä ja osa onkin jo aktivoitunut, mutta mä koitan antaa niiden olla ja hyväksyä niiden olemassaolon.

Mä tykkään kyllä Tkm:stä kauheasti. Tässä kevään ja kesän aikana ehkä asioita muuttuu ja välimatka saattaa lyhentyäkin. Mielenkiinnolla odotan mitä tapahtuu välimatkan suhteen ja millaiseksi tämä suhde muodostuu. Mitään äkkinäistä tässä ei tule tapahtumaan.

Tuntuu tosi hyvältä kun miestä kiinnostaa mun elämä ja haluaa tietää musta koko ajan lisää vaikka tietääkin jo blogin takia ihan helvetisti. Liikaakin, on myöntänyt. Ei nämä edelliset ole kyselleet tuommoisia kuin Tkm. Voihan se tietty olla että en vain muista, mutta jotenkin tuntuu vaan erilaiselta silleen hyvällä tavalla.

Koitan opetella kirjoittamaan taas uudelleen. Katsotaan nyt mitä tästä tulee...

7 kommenttia:

 1. Osaan eläytyä sun pelkoihin. Mä niin luulin jo päässeeni omista peloista ja angsteista eroon ja kehittäneeni loistavan itsetunnon, mutta paskat...
  Yritän nyt olla puhumatta näistä miehelle, koska itse kyllä uupuisin toisen epävarmuudesta.
  Tsemiä sulle. Ja mulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei niistä niin vaan näköjään eroon pääse. Ei ainakaan järjellä. Tsemppiä vaan meille!

   Poista
 2. Minä annoin aikoinaan ekan eroblogini osoitteen muutamalle tutulle. Miten kävikään, ex löysi tiensä sinne. Sen jälkeen uutta blogia lukevat vain ne, jotka sinne omin avuin löytävät. Uudelle miehelleni en aio kertoa blogistani ikinä, liian paljon kipeitä asioita siellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ollut aavistustakaan että meistä saattais ikinä tulla mitään kun blogin osoitteen annoin. Urpo minä!

   Poista
 3. luulis sun handlaavan jo tälläiset perusasiat puolis! tarkoittaako tämä kaikki nyt sitä että sun pokemon edistyminen on tauolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!!! Tässä näkee hyvin miten isosti ihmisellä on mahdollisuus seota!

   EI! Ei pokemonit oo tauolla! Juuri pääsin level 31:lle. Tosin oman pelin eteneminen on ihan sairaan hidasta, joten käännytin lapseni oikeaan tiimiin ja pelaan nyt hänen tilillään enimmäkseen :D. Joka päivä vähintään streakit on otettava. Alkuviikosta lapsen tutustuessa lukioon (minä kuskina), sain lapselle sillä aikaa kaksi uutta tyyppiä pokedexiin. Mainiointa ajanvietettä :D

   Poista
 4. Tuo on mielestäni erittäin hyvä indikaattori - se, että mies on kiinnostunut susta ja kyselee asioita. Niin moni mies vain puhuu itsestään ja omista asioistaan, eikä tajua, että se ei oikein hyvää kuvaa anna. Yksi mies oli ällistynyt kun opastin häntä, että kannattaa osoittaa kiinnostusta naista ja hänen asioitaan kohtaan: "Siis pitää kysellä naiselta kuulumisia??".... Jep jep.

  VastaaPoista