Lukijat

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Tilinpäätöstä part 2

Treffit pj:n kanssa oli klo 10 aamulla. Tasan kymmeneltä tuli viesti että hän myöhästyy muutaman minuutin. Muutama minuutti oli 26 tällä kertaa. Se on aika paljon kun hän  asuu viiden minuutin matkan päässä.  Kävi ilmi, että hän ei ollut tehnyt mitään asioiden eteen edellisenä iltana, eli alkoi siinä sitten toimintakertomusta väsäilemään vanhan pohjalta.

Kerroin miten mua harmittaa se, että kukaan ei tunnu kunnioittavan mun aikaa ja aikatauluja ja että olen koko viikonlopun varannut tähän odotteluun. Mitään vastausta en saanut vaan alkoi soittelemaan ihmisille puuttuvia asioita. Siinä mä sitten vahdin puheenjohtajaa kolmisen tuntia kunnes lähti metsästämään allekirjoituksia puuttuviin pöytäkirjoihin ja tilinpäätökseen. Mainitsi jotain että näin hienona päivänä olisi ollut muutakin tekemistä. Siihen minä sitten että juu, jos kaikki olisi tehty ajallaan aikataulujen mukaisesti niin ei olisi vielä näitä hienoja kevätkelejä. Musta saattoi huokua aika rankka ärsyyntyminen. Pj vielä tiesi että olen kuumeessa, mutta eipä tuo mitään vaikuttanut.

Muutaman lisähermonmenetyksen kautta olen saanut nyt materiaalin kasaan. Vielä kun saisi tilintarkastajan kiinni ja matskut toimitettua niin olisin hetken aikaa tyytyväinen (kunnes sieltä tulee korjauspyyntöjä).

Kun kysytään että jatkanko taas yhden vuoden tätä kirjanpitohommaa niin vastaan että katson miten menee 2017 tilinpäätös ja päätän sen jälkeen. Ei mulla hermo kestä tämmöistä. Voihan se olla toki että keksivät jonkun halvemmankin :D. Lapsi pitää lähettää vuoden päästä vaihto-oppilaaksi ja autokin maksaa pois. Ja ja ja.

4 kommenttia:

 1. Laita selkeä lisälasku tunneista. Voi olla ettei mene läpi mutta satpahan pontta päänaukomiselle. Ja jos notkut vielä noissa kuvioissa ens vuonna niin tammikuussa annat otteet näistä teksteistä ja sanot että jokainen deadlinen jälkeen lähetettävä meili ja puhelu on 45€/kpl/v.ottaja. Ja mahdolliset puuttuvat paperit voi laittaa taksilla mokaajaan piikkiin.

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain on kyllä keksittävä. Kiinteellä hinnalla olen, mutta mikään ei estä yrittämästä :D

   Poista
 2. Juu myöhästymismaksut peliin, jos jatkat hommassa. Luokatonta toimintaa tuollainen.

  VastaaPoista
 3. Aargghh. Kyllä niiden silmät pitäis jotenkin avata. Mur.

  VastaaPoista