Lukijat

lauantai 8. kesäkuuta 2019

Lauantaiaamua

Lauantaiaamu, mun lempipäiväni ja hetkeni. Rauhallinen aamukahvihetki lintujen laulellessa. Parvekkeen ovi on on auki, joten leikin olevani pihalla, vaikka olenkin joka toinen viikonloppu sänkynäni toimivalla sohvalla, kuopuksen nukkuessa viilennetyssä makuuhuoneessani.

200 sivuinen kirja ja siihen liittyvä tehtävä odottaa tekemistään, deadline meni 2 viikkoa sitten, mutta jostain syystä opettaja antoi armoa ja aikaa huomiseen sen tekemiselle. 15 opintopistettä 1,5 kuukaudessa ylittää hieman mun jaksamiskyvyn, Pakko tarkistaa syksyn opintosuunnitelmaa tai näännyn. Tyypillistä Puolista, pakko vetää täysillä tai ei ollenkaan. Vaikka on ollut kiire ja väsy, olen pitänyt kiinni kävelyistä Yksisarvismiehen kanssa. On ollut päiviä kun kävelykutsun tullessa olen ensin kirjoittanut selitykset miksi en nyt ehdi kävelylle, pyyhkinyt ne pois ja vastannut myöntävästi. Priorisoitava välillä liikuntaan ja mielen rauhoittumiseen.

Maanantaina teen asuntokaupat ja muuton pitäisi toteutua heinäkuun loppuun mennessä. Jostain syystä en oikein koskaan kotiutunut tähän vuokrakämppään, ehkä kun mulla on vieläkin liikaa tavaraa, eikä asioille ole paikkoja. Nyt suoritankin karsinnan osa II ja rankemmalla kädellä, Kaikki epäpirskahtelevat huonekalut saavat lähteä.

Kunhan pääsen muuttamaan niin toivon, että rauhoitun kun pääsen asettumaan aloilleni ja takaraivossa ei enää hakkaa rahojen valuminen vuokranantajan taskuun. Tuo kaksio olkoon  kotini seuraavat vuodet.

Vaikka olenkin ollut työn vaihtamisen ja opiskelun aloittamisen jälkeen aika uuvuksissa, niin ainakin työn vaihto oli niin oikea veto kuin voi. Olen antanut itselleni määräajan, joka mun pitäisi jaksaa olla tuossa työpaikassa, jotta saan siitä irti urani kannalta olennaiset asiat. Työnantaja on myös hyvin joustava, eli oikein mainio paikka opiskella työn ohessa. Voihan se olla, että määräajan sisällä tykästynkin niin paljon paikkaan, että haluan jäädä sinne.

No niin, eiköhän tässä ole tarpeeksi lämmitelty jo opiskelutehtävän kirjoitusta varten. Tänään jos saisin puristettua tehtävän kasaan niin voisin huomenna jopa relata/siivota/pakata/tehdä kakkosduuneja/osallistua community dayhin (pokemon). No, tuskin tapahtuu...

Nauttikaa te muut ihanasta kesäpäivästä!

6 kommenttia:

 1. Onko joku kiire sen opiskelun suhteen? Voisiko sitä tehdä vähemmän apinan raivolla ja vähän pidempään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voishan sitä tehdä vähemmälläkin apinanraivolla, mutta kun menin maksamaan puolivuotismaksun niin pihinä yritän hyödyntää sen mahdollisimman hyvin. Tosin pudotin jo yhden kurssin pois kun en vaan pysty. Ei ollut fiksua ottaa puolivuotismaksua tälle ekalle puolikkaalle. Mutta tehty mikä tehty. Syyskauden otan vähän järkevämmin.

   Poista
 2. Mä niin tiedän ton apinanraivollakaikkihetimulleNYT!!! Mutta tosiaankin, voisit ehkä harkita pientä himmaamista, onko se OIKEASTI niin kiireellistä? Kuitenkin tuo kaikki muukin elämä ja muutokset vie kapasiteettia.
  Keksitääs sulle kesän mantra.... Nautinnolla - ei apinanraivolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo ei, mutku nää päätökset tuli tehtyä ennen kuin koko opiskelu alkoi ja ennen kuin uusi työ alkoi. Sit kun pistin vielä rahaakin kursseihin niin on vaikea antaa rahan mennä hukkaan.

   Poista
 3. Tää on niin tylsä blogi nykyään, kun ei päivity eikä ole vauhtia ja tilanteita. Mut hyvää junannusta ½lixelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin! Musta tää tylsyys on ihan ihanaa! Ne vauhtia ja omituisia tilanteita sisältäneet vuodet oli henkisesti aika kuluttavia, joten hyvä näin :). Hyvää juhannusta sullekin :). Oon kaivannut sun outoja kommentteja :D

   Poista