Lukijat

perjantai 26. heinäkuuta 2019

Olen muuttanut

Kyllä en muuta enää IKINÄ! Olen saattanut sanoa tosin tuon ennenkin, mutta tämä muutto on ollut kyllä raskas ja pitkä. Keleillä saattaa olla osansa asiassa. Yksisarvismies remppasi ja muutti mun kamoja ja mä hajoilin muuttostressiä. Kyllä mä toki autoin, minkä kerkesin. Eilen painoin viimeistä kertaa vuokrakämppäni oven kiinni, huh kun tuntui hyvältä.

Uusi asunto on kaaoksessa, odottelen kuukauden päästä alkavaa keittiöremonttia, joten en voi keittiötä täyttää, vaan kaikki keittiötavarat ovat laatikoissa. Tiskikonettakaan ei ole vielä, joten tiskiröykkiöt kasvavat kun on parempaakin tekemistä kuin tiskaaminen.

Tämä helle lyhentää mun pinnani uskomattoman lyhyeksi, pienetkin vastoinkäymiset saattavat aiheuttaa ärhentelyä. Onneksi töissä on sentään asialliset olosuhteet. Kyllä on ikävä ilmalämpöpumppua. Ostin ilmastointilaitteen, mutta eihän se ole sama asia. Kauhea meteli ja pieni viilennys.

Työrintamalla en ole ollenkaan tyytyväinen, vaan uudet kuviot on jo hakusessa, pitää toivoa, että tärppää ja löytyisi se hyvä arvostava työnantaja, jolle työpanoksensa antaa. Eihän muutaman kuukauden työsuhde hyvältä cv:ssä näytä, mutta ei voi mitään.

Tämän ja huomisen aikana pitäisi saada tavararöykkiöt järjestettyä niin, että kämppään mahtuu synttärivieraat. Ihan pyytämättä meinaavat sukulaiset tulla juhlimaan mun synttäreitä. Onhan tuo 41 tietty aikamoinen virstanpylväs.

Kahden viikon päästä odottaa taas reilun viikon loma, ihanaa! Palkaton, joten myös persaukisuus odottaa, ihanaa :D. Katselin juuri S-bonuskertymän tilannetta tälle kuulle, ei ole tarvinnut ostaa kuin yksi tankillinen bensaa! Kyllä nämä pienet ympyrät tulee halvaksi!

6 kommenttia:

 1. Tänne suuntaan se valojen sammuttelu ja oven kiinni painaminen näytti haikealta <3.. Toisaalta, ei ehkä vielä ihan kauheasti ehtinyt kiintyä. Ja nythän voi aina korkata uuden kämpän joka huoneen ;)
  Toivotaan, ettei muuttoa nyt ihan heti tuu. Tai ainakin niin, että tämän kauhut ehtii unohtua. Mähän päätin samoin viime kerralla.. Ja uudet kuviot duunisaralla kyllä napsahtaa vielä, usko pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ehtinyt kiintyä tuohon ollenkaan. Ei tuntunut omalta kun en voinut mitään omia säätöjä tehdä kun olisi pitänyt kysyä vuokranantajalta lupa. Mä en ole tottunut lupia kyselemään :D. Onhan tuo taloyhtiöasuminen semmoista, että pitää joihinkin asioihin lupia kysellä, mutta silti jotain saan päättää itsekin. Kyllähän ne muuttoahdistukset katoaa aika nopeasti, itseni tuntuen en ihmettelisi ollenkaan, vaikka jo kohta katselisin yhteenmuuttotaloja :D. Onneksi suhteen järkiosapuoli pitää jaloista kiinni jos rupean leijumaan liian korkealla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Auto vielä täynnä tavaraa, mutta siellähän ne mukana kulkee :D

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Maanantaina viilenee, joten pinnakin venyy vähän pidemmälle varmaan ;)
  Tsemppiä uuden työn hakuun! Kesän jälkeen moni paikka hakee taas tekijöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keskiviikkona työhaastattelu, saa pitää peukkuja :)

   Poista