Lukijat

tiistai 30. heinäkuuta 2019

Ahdistavaa

Kyllä on kamala se tunne, kun tuntee, että ei selviä työstä. Istuu toimiston perimmäisessä nurkassa ja tuijottaa ruutua ja miettii, että jos vain lähtisi, kun on koeaikakin. Ei uskalla lähteä tyhjän päälle, eikä talouskaan kyllä siihen anna myöten. Edellinen työpaikka oli johdon osalta mätä, mutta ei ahdistanut kuitenkaan lähteä töihin kun töissä oli pääasiassa kivaa (mitä nyt muutama tyyppi sai mun sappeni kiehumaan).

On melko hämmentävää, kun ketään ei kiinnosta miten mä pärjään. Ilmoitin esimiehelleni asiasta, jota en osaa, niin vastaus oli, että koita nyt vain pärjätä kun ei ole muitakaan. Esimiehellä kun ei ole substanssiosaamista alaan niin eipä tule apuja sieltäkään. Toivoo kai parasta, eikä edes kai uskalla pelätä mun lähtöä, vaikka tämän muutaman kuukauden sisällä ovi on käynyt ulospäin jo monta kertaa. Mä olen koneen osa, en semmoinen tärkeä osa, jota pitäisi huoltaa.

Mut "rekrytoinut" tuttava pelkää mun lähtöä. Lomalta tullessaan  "tulin katsomaan, että ootko sä vielä täällä".

Olen pohtinut, että onko ongelma mussa itsessäni kun en viihdy. Ei se ole. Kyllä mä tiedän teorian siitä, miten johdetaan, jotta henkilöstö olisi tyytyväisempää, sainhan kyseisestä kurssista vastikään ihan hyvän arvosanankin. En toki käytännössä varmasti osaisi, mutta en ole johtotehtäviin kyllä hakeutunutkaan. Eihän se niin toimi, että otetaan henkilö töihin, heitetään se paikalleen ja sanotaan, että koita pärjätä, eikä kysellä yhtään perään.

Googletan vimmatusti, että miten pääsisin opiskelemaan niin, että pystyisin elättämään itseni ilman, että pitäisi käydä töissä. Riskialttiita keinoja vain löytyy, eikä mun riskinsietokyky taida riittää.

Ei pitäisi kyllä joka aamu ahdistaa lähteä töihin. 

6 kommenttia:

 1. Au ja apua. Mä niin saan kiinni tosta fiiliksestä. Vikat kuukaudet "oikeissa" töissä oli just tota. Se oli kamalaa. Olen onnekas että pystyin lähtemään. Olo ja terveys parani kahdessa viikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että PMS boostaa vielä näitä fiiliksiä. Välillä on ihan ok, mutta nyt on muutamia liian vaikeita juttuja niin oon ihan romuna niitten kanssa.

   Poista
 2. Miten paljon se syökään, kun töihin menoa melkein pelkää. Se on kamalaa! Eikä poiskaan pääse.
  Musta se, että paikka on kovin tuulinen, kertoo jo paljon.. Eli tuskin vika on Sussa, kun muutkin kerran häipyy.
  Mä pidän peukkuja huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... On johdossa vikaa kyllä. Kiitti peukuista, hyvin meni, ens viikolla selviää :)

   Poista
 3. Töissä viettää 8 tuntia päivässä. Olisihan se järkevää, että se 8 tuntia ei tuntuisi pahalta.. Tsemppiä jonkun hyvän ratkaisun löytymiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittäiskin se 8 tuntia. Ei musta onneksi joka päivä tunnu noin pahalta, joka toinen vain :D

   Poista