Lukijat

maanantai 14. tammikuuta 2013

Tyyppi ja sen mustasukkaisuus

Pitkästä aikaa päivitystä Tyypistä. Päivittäin siis jutskaillaan, iltaisin tiiviimmin, ilta päättyy hyvän yön toivotuksiin No, eilen Tyyppi sitten meni ajoissa nukkumaan tapojensa vastaisesti. Aamulla sitten tuli toki huomenet niinkuin aina. Tyyppi on mulle aikaisemminkin sanonut että olisi onnellinen mun puolesta jos löytäisin jonkun ja rakastuisin. Neljän kuukauden aikana ollaan tavattu Tyypin kanssa kerran. Sille ei koskaan sovi kun ehdotan. Aina on jotain.

Oon muutaman treffikokemuksen sille kertonutkin ja niille Tyypin kanssa naureskellut. Olen kysynyt, että haluuko Tyyppi kuulla jos tapaan jonkun ja silloin vielä sanoi haluavansa.

No, sitten käytiin tämmöinen keskustelu

T: Mitäs sä hommailit illalla?
P: Surffailin vain ja lueskelin blogeja. Ja jutskailin yhden jannun kanssa
T: Kenen jannun kaa? :) (huom, vielä hymiö)
P: Mä luulen, että sä et tunne sitä kyl. Yhen (jannun etunimi) kaa. :)
T: Okei :), onks teil jotain sutinaa  (vieläkin hymiö)
P: No jos mä sen vasta eilen tapasin ni ei täs oo viel oikein kerinny olee (oliks täs kohtaa mun virhe ku unohdin hymiön?)
T: No en mä oikein voinu tietää koska sä oot kenetkin tavannut, sori että kysyin.
P: No ei ny tarvii suuttuu :)
T: Missä sä sen tapasit (huom, ei enää hymiöö)
P: Netissä mä sen tapasin, menin yhteen treffimestaan kun rupes tuntuu siltä, ettei jaksa oikein tätä yksinäisyyttä.
T: Mihin mestaan?
P: No yhteen treffimestaan
T: Onks se salaisuus?
P: No en mä ny tiiä että haluunko mä sua sinne vaklaamaan :)
T: Ok
P: Suutuiksä nyt mulle?
T: En, en vain aina ymmärrä sua. Mut ihan sama.
P: Mitä sä et ymmärrä?
T: No en mä jaksa vänkää
P: En mäkään halua vänkää, mutta mä oon nyt vähän pihalla siitä, että mitä tässä nyt tapahtu
T: Ei enää mitään, meni jo.
P: Okei sit, mä en nyt kyllä tiiä mistä sä suutuit mulle. :(
T: En suuttunu
P: No hyvä sit :) (vaikka selkeesti oli suuttunut niin laitoin ton hymiön kun kerran ei muka suuttunut)
T: En vaan jaksa vängätä. Jos et jotain halua kertoa niin fine. En viitti sit enää kyselläkään. Äläkä säkään sit viiti kertoo mulle mitään mistä sä et haluu jutella.
P: (kerroin Tyypille sen iän, horoskoopin ja mistä se on kotoisin). Sä oot sanonu, että sä toivoisit, että mä löydän jonkun ja et mä rakastuisin ja sä olisit onnellinen mun puolesta. Ja sit ku mä yritän niin sä suutut mulle. Musta ei oo kyl kauheen reiluu.
T: Mä en suuttunut. Mua ei häiritse, vaikka tapaisit joka päivä jonkun uuden miehen. En vaan ymmärrä mikä tossa oli niin salaista. Mut ehkä mun ei tarttekaan
P: No suomi24:selta sen löysin (mikä ei kyllä ollut totta, hyi mua). Jos olis kovin salaista niin en mä varmaan sulle kertois. Mä vaan aattelin et me ollaan kavereita.

Sit mä vaihdoin aihetta.

Ollaan kohta tunnettu Tyypin kanssa vuosi, niin se aika rientää... Mutta miks se ei voi kertoa, että mitä ajatuksia sillä on musta kun selkeesti sillä on jotain. Mun mielestä oli kyllä selkeesti mustasukkainen, vai mitä ootte mieltä?

7 kommenttia:

 1. Tyyppi on selvästi mustis tuon dialogin perusteella.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo vähän mustikselta vaikuttaisi. Tai ainakin jotain tunnepuolen häivähdyksiä hänellä tuossa heräsi. Toisen ihmisen korvienvälijutuista kun ei aina tiedä.. Toivottavasti saisitte keskenänne selviteltyä mitä ajatuksia teillä on toisistanne. :)

  VastaaPoista
 3. Joo, onhan niitä keskinäisiä tunteita välillä tuuleteltu ja todettu että tykätään toisistamme. Mutta mitään sen enempää Tyyppi ei halua. Eipä sillä, mulla menis kyllä hermot jos tuon kanssa jossain parisuhteessa olisin. Mutta olis kyllä aika kiva tietää tarkalleen, että mitä tunteita mä siinä herätän. No, näillä mennään ja välillä tapellaan ja välillä jutellaan kiltisti ja välillä tuhmasti :)

  VastaaPoista
 4. mmmm parisuhdepeliä, jännää!

  VastaaPoista
 5. Tyyppi taitaa olla itse varattu....kuulostaa ihan siltä.

  VastaaPoista
 6. No joo, myönnän, että tarkoitus olikin saada Typpiä vähän mustasukkaiseks, mutta itse on kerjännyt sitä ;).

  Varattu se ei ole, siitä olen varma. Ollaan kuitenkin juteltu niiin paljon kaikesta. Eikä sillä olis oikein mitään syytä olla sitä edes kertomatta. Se puhuu yksinäisyydestään ja siitä miten se kaipaa rakkautta. Eli en usko, että se varattu on. En millään.

  VastaaPoista
 7. Itselläni joskus on vastaavia hermostumisia jos huomaan että joku kaveripohjalla oleva yrittää tehdä minua mustasukkaiseksi. Voihan se olla että Tyyppi on oikeasti mustis, mutta voi olla toisinkin.

  VastaaPoista