Lukijat

lauantai 17. tammikuuta 2015

Idiootti ja pörinää

Mä hoen täällä "vittu mä oon idiootti". No, sehän mä olen. Eilen tuli oiva mahdollisuus puhua meidän "suhteen" tilasta, mutta jäädyin, enkä saanut sanottua mitään vaikka hyvä paikka olisi ollutkin. Syy tähän on siis eilen ilmi tullut yllättävän nopeasti tuleva "ero". No, mitä tekee Puolis, vuodattaa kirjallisesti ja kysyy kaikki vaikeat asiat näppiksen välityksellä. Ja odottaa että toinen lukee ja vastaa. Pelkään, toivon ja pelkään. Pelkään, että olen kuvitellut omiani ja toivon että en ole.No, vastaus antaa näköjään odottaa itseään.

Uaaaah mikä urpo! Mutta mun kanssa pärjätäkseen pitää sietää vähän urpoilua, en mä tästä mihinkään muutu.

Käytin autoa katsastuksessa (hylkäys) ja korjaamolla iskareiden vaihdossa. 350 euroa kiitos. Mitä tekee auto tänään, päästää pakoputkesta rumaa pörinää. Just niin. Tiistaina viimeksi korjaamolla kävin. Epäreilua. Mä en ala. Eikö enää riitä se, että käyn syytämässä kuukausittain muutaman satasen sinne korjaamolle? Pitääkö se vaihtaa viikottaiseen aikaan? Ei mulla ole varaa ostaa uutta autoa!!!              -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Aloitin tuon tekstin kirjoittamisen torstaina, jatkan sitä nyt lauantaina enkä aio editoida tuota alkua. Sain vastauksen eilen, vuorokausi sen jälkeen kun kirjoitukseni oli luettu. Siinä välissä oli normaalia puhelimessa juttelua ja virtuaalipusuja sun muuta perussettiä. Vastaus oli hieman varovainen ja monella eri tavalla tulkittavissa (ainakin jos nainen sitä tulkitsee). Kertoi että tämä loppuvuosi ei näytä hyvältä  normaalin seurustelun näkökulmasta katsottuna. Tarkottaisi reilun puolen vuoden selibaattia (tässä kohtaa varmistin että tarkoittiko hän selibaattihommalla mua vai itseään ja vastaus oli mua). Mä pyysin miettimään mielummin siltä kantilta, että millainen fiilis on meistä ja mitä jos työkomennusta ei olisi. En ehkä saanut niin tyhjentäviä vastauksia kuin olisin toivonut, mutta ehkäpä tästä puhutaan vielä livenä. Ihan hyvä fiilis silti jäi, eikä viestintä sen jälkeen ole ollut ahdistunutta vaan samanlaista kuin ennenkin. 

Mä tulkitsin vastausta niin, että ei ole reilua pyytää mua olemaan näin lyhyen tuntemisen jälkeen selibaatissa. Ei tietenkään ole. Mutta jospa mä vaikka itse haluan niin? Tästä pitää oikeesti puhua face to face... Toivottavasti jo huomenna.

8 kommenttia:

 1. Anna mennä omalla painollaan vaan, liikoja analysoimatta ja tulevaisuutta suunnittelematta... hetkestä kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkorako tuolle keskustelulle. Nyt voin vähän relata enemmän ja elää hetkessä :)

   Poista
 2. Peesaan Sannaa. Nyt vain huiman rohkea hyppy hetkessä elämiseen!

  VastaaPoista
 3. Mitä sun lapsille kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lapsille kuuluu hyvää :). Esikoinen on ihan teini ja jumittaa koneella enimmäkseen, joskus heittää muutaman sarkastisen kommentin ja silmienpyörityksen meille muille. Kuopus vaan laittaa itseään, tukkaansa, ostelee uusia vaatteita ja on vielä ihanan epäteini :)

   Poista
 4. Me vaan niin mietitään liikaa. Tilauksessa siis edelleen Unohdusnappi ja nyt myös Miettimättömyys-Analysoimattomuusnappi!

  VastaaPoista