Lukijat

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Firman bileet

Oli sitten firman bileet perjantaina. Huhhuh, nyt alan pikkuhiljaa olla toipunut. Tuli oltua vissiin illan ainut esiintyjä ja miesten tanssittaja. Siinä meni Antti Tuiskun Peto on irtikin sujuvasti työkaverin kanssa, voi luoja. Vähän kyllä nolottaa. Hauskaa oli, todennäköisesti myös muillakin, tosin varmaan osittain mun kustannuksella, mutta pääasiahan se on että porukka viihtyi.

Eilinen meni sitten lepäillessä. Jossain vaiheessa huomasin että multahan puuttuu yksi hammaskin. No, se oli juurihoidettu, kuollut ja rapistunut, eli odotteli jo poistoa. Ei mitään hajua että missä vaiheessa sen olin hukannut. Mutta hei, eihän ne ole bileet eikä mitkään jos kaikki hampaat tallella tullaan kotiin. Ehheh...

Illalla naistenpäivää viettämään, saas nähdä mitä mies on keksinyt :). Kovasti olen ainakin siitä muistutellut varmuuden vuoksi!

Hyvää naistenpäivää ihanaiset! Ja miehille voimia meidän kanssa :D

6 kommenttia:

 1. Kohta tarvit varatekarit, jos enempi hampaita hukkuu :)
  Hyvää Naistenpäivää ja kiitos päivän piristyksestä!

  VastaaPoista
 2. Tämä oli kyllä vuoden paras post party- postaus. Ettei enää kaikki hampaatkaan pysynyt menossa mukana. :-D :-D

  Oot kyllä niin SUPER. ♥

  VastaaPoista
 3. Iuh ja hah! En kestä... :) . Onko muuten se Bermudan kolmion nielaisema jupetsu löytyny? Kun tuntuu noita asioita häviävän mystisesti.
  T. Terppuli

  VastaaPoista
 4. Heh, tää ei ollu ihan eka blogi, mistä odotin löytäväni #petoonirti -viittauksen :D Mutta minkäs teet, joskus se on vissiin irti itse kullakin! :)

  VastaaPoista
 5. Niitä voimia todellakin tarvitaan :D

  VastaaPoista