Lukijat

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Urheilumaniaa ja apuvah

Mä huomaan urheilumanian hiipivän ihon alle. Torstaina ostin yllättäen uuden polkupyörän (halpa) ja softhell-housut (halvat). Tänään tarvitsin softshell-takin (ostin varmuuden vuoksi kaksi kun olivat puoli-ilmaisia). Juoksemassa tuli käytyä alkuviikosta kun tiet oli sulat. Lonkka kipeytyi, äh. Eilen kävin korkkaamassa fillarikauden (helmikuussa!!!) ja pyörä oli tosi hyvä ja housut toimi nollakelillä oikein hyvin. Lonkkaankaan ei fillarointi satu. Kunnon hanskat pitäis vielä saada kun tuo valkosormisuusongelma korostuu pyöräillessä.

Ulkona sataa jotain jääpiikkejä ja tuuleekin kovasti, mutta mun mieli haluaisi lähteä testaamaan tuota uutta takkia. Joudun ehkä vielä lähtemäänkin, reitti on jo suunniteltu.

Tätä kirjoittaessani soi puhelin. Ohhoh, johan nyt vaikeeseen paikkaan yhtäkkiä jouduinkin. Kerroinkin siitä yhdistyksen kirjanpitohommasta. Mun piti ottaa homma haltuun sitten kun edellinen rahastonhoitaja on saanut viime vuoden pakettiin ja tilinpäätöksen tehtyä. No, puheenjohtaja soitti että tilinpäätös ei ole valmis ja rahastonhoitaja on sairaalassa saattohoidossa. Että onnistuisko multa ja millä aikataululla. No huhhuh... Tokihan se teoriassa on onnistuttava, haasteena vaan se, etten ole tuon yhdistyksen kirjanpitoa tehnyt pätkääkään enkä käytössä olevaa ohjelmistoa myöskään käyttänyt hetkeäkään. Johan myrkyn lykkäsi. Eikä mitään hajua myöskään siitä että onko se kuinka paljon vaiheessa vai tyyliin koko vuoden kirjaukset tekemättä. Huhhuh... En osaa muuta sanoa kuin että huhhuh ja a-p-u-v-a-h!!!

Kyllä mun on pakko päästä pyöräilemään ja nollaamaan päätä kunhan lapset lähtee. Pakko.

6 kommenttia:

 1. No aika tiukkaan paikkaan jouduit! Aika tiukille veti kyllä yhdistyskin uuden kirjanpitäjän hommaamisessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Koskaan ei tiedä milloin ne päivät on täynnä...

   Poista
 2. Hah :) "Onnistuuko ja millä aikataululla?"

  Toki, varmaan huomenna jo valmis, ehkä ei ihan aamusta mutta iltapäivällä varmasti!

  Kai tuosta tulee lisäliksaa? Tuohan voi olla vaikka minkälainen savotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOS mä siihen rupeen niin se tapahtuu kyllä tuntipalkalla kun ei tosiaan ole mitään hajua että missä vaiheessa se on enkä todellakaan osaa arvioida että kauanko siihen voi mennä. Yksi vaihtoehto on että kieltäydyn ja se viedään tilitoimistoon tehtäväksi.

   Poista
 3. Vitsi mä repesin tolle Jaskan kommentille :D.
  Mä näen tässä nyt selvän suunnitelman. Eli Maailmankaikkeus on järkännyt tän homman sulle, että selviät tuosta eroahdistuksesta ;p. Kuuntele sydäntäs, kun teet päätöksen.
  T. Terppuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi maailmankaikkeus mitä haasteita heittelee :). Selviänhän mä mistä vaan kun vain päätän!

   Poista