Lukijat

perjantai 16. elokuuta 2019

Pokemonmatkailua

Neljäs vuosi Pokemonin peluuta on menossa. Joku saattaisi ajatella, että onpa säälittävää, mutta en anna sen häiritä :). Pokemonista on ollut paljonkin hyötyä esimerkiksi uuteen kotikaupunkiini tutustumisessa.

Eilen oltiin maakuntamatkailemassa. Istuin auton kyydissä Pokemon auki ja tutkailin ympäristöä kun Pokemonin ruutu näytti hämmentävää näkymää keskellä metsää. Kymmenkunta Pokestoppia (paikka, josta saa pokepalloja) ja neljä salia (paikka josta saa pokekolikoita) pienellä alueella. Tuommoinen näkymä tarkoittaa aina sitä, että metsässä on jotain näkemisen arvoista. Hetken ajelun jälkeen näkyikin viitta metsään, mutta kuljettajani ei ollut tällä kertaa viemässä mua sinne, vaan aivan muualle. Onneksi varsinaisessa kohteessakin oli paljon nähtävää (ja Pokemonjuttuja). Pokestopit ja salit ovat aina jonkun pienemmän tai suuremman nähtävyyden kohdalla ja usein niistä on jopa jotain kerrottunakin kohteen kuvauksessa, eli Pokemon on oikein oiva keino tutustua myös nähtävyyksiin! Alla oleva kuva ei suinkaan ole antiikin kreikasta, vaan erään kartanon metsästä. Kaikkea se aatelisto keksii!


Koska eilen en päässyt matkan varrella olleeseen erikoiseen pokemontoiminnan täyttämään kohteeseen, menin sinne tänään yksin. Metsästä löysin yksityisen ihmisen perustaman puiston, joka oli täynnä erilaisia puita ja kasveja. Melko vaikuttava kokonaisuus, eikä ainuttakaan muuta ihmistä mun lisäkseni.

Tuota puistoa ei varmastikaan olisi löytynyt ilman Pokemonia :). Ei mikään turha peli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti