Lukijat

torstai 1. syyskuuta 2016

Viesti numero 666

 Lähes viidessä vuodessa olen kirjaillut tänne nyt 666 postausta.

Silläkin uhalla, että vaikutan edelleen totaali-idiootilta, kirjoitan tämänkin postauksen. Mitäpä sitä muuta esittää kuin idioottia jos kerran tällä hetkellä semmoinen olen. Tätä ei ymmärtäne muut kuin samassa tilanteessa olevat, joten ei teidän muiden edes kannata. Eikä sitä myöten myöskään kannata moralisoida.

Sain siis seuranhakuilmoitukseeni toista sataa vastausta. Etsin vapaita ihmisiä, en parisuhteellisia. Osa vastauksista tuli silti seksittömissä ja onnettomissa parisuhteissa olevilta. (mun neuvo, älkää olko onnettomissa parisuhteissa). Parisuhteelliset skippasin. Yksi vanha tuttukin kirjoitti, ei tunnistanut mua päättömästä kuvastani.

Olen toiminut kuin stereotyyppinen mies. Käyttänyt hyväksi, mutta tullut myös hyväksikäytetyksi ja valehdelluksi. Vapaana kirjoitellut mies esti mut whatsapista tapaamisen jälkeen. En vainonnut, kosinut tai halunnut muuttaa hänen kanssaan saman katon alle. Kerroin vain että mulla oli mukava ilta, ihan yhdellä lauseella.  Sen verran miehiä tunnen, että hänellä oli myös kiva ilta. Mies luki viestin ja esti mut vastaamatta. Aika tylysti tehty. Jälkikäteen ajateltuna, miehen lähettämä kuva puolukkametsästä ei todellakaan ollut itse otettu ja moniko hakee työkaverinsa kymmeneltä illalla töistä. Joop...

Olen tavannut myös tämän miehen http://puolinaisenero.blogspot.fi/2016/05/puhelu-tyttoystavalta.html
Laitoin hänelle hyvin lyhyen viestin että voisi tulla huomenna käymään töiden jälkeen ja että jos huominen ei käy niin tarjous tuskin toistuu. Lisäsin myös että mulla ei ole tarvetta kahvitteluun eikä keskusteluun. Sain nopeasti  kysymyksen että mihin osoitteeseen tulee. Se kävi niin  helvetin helposti että ihan huvitti. Oletan että hän itse tiesi että oliko varattu vai ei. Asiasta ei keskusteltu. Mies tuli ja näytti todella hämmentyneeltä ja pelokkaalta. Avasin pelin "Kiva kun tulit, on just tilanne päällä. Sä voisit hoidella ensiksi tuon örkin tuolta ilmanvaihtokanavasta ja sen jälkeen vaatteet pois ja makkariin". Pakko myöntää että nautin siitä vallantunteesta ja siitä kun pelimies oli eksyneen näköinen ja teki just niin kuin käskin. Suurin nautinto tulikin siitä vallan tunteesta, itse suorituksessa ei ollut kehumista. Dominapuoleni heräsi.

Toimintani lienee valtaväestön näkökulmasta tuomittavampaa kuin kännissä baarista miesten pokaaminen. Sitä en ole koskaan tehnyt. Voisin ruveta selibaattiin, mutta sekään ei tunnu hyvältä ajatukselta. Mitä tämä tekee mun mielenrauhalle? Horjuttaa. Mutta niin tekee nykyään pokemonitkin. Lähestulkoon flippasin suomenlinnassa kun peli ei toiminut ja jouduin asentamaan sen uudelleen.

Oliskohan tästä kaikesta vedettävissä se johtopäätös, että mä olen hullu, silleen lääketieteellisestikin.

En ole maassa enkä masentunut, mun elämässä on muutakin kuin pokemonit ja miehet, lapsia tapaan säännöllisesti vaikken siitä kirjoitakaan. Elämäni on siis muutakin kuin mitä tänne kirjoitan vaikkei se varmaan siltä aina kuulostakaan.

Tää on miesten kanssa vähän sama tilanne kun pokemonien.Näet jonkun harvinaisen pokemonin ja sun pallot loppuu kesken. Ah, mikä ketutus.

8 kommenttia:

 1. Mä niiiin tajuan, mistä sä puhut! Parisuhteessa olevat ihmiset voivat olla kiitollisia siitä, jos heillä on yhtäänkään säällinen kumppani. Ei tarvii olla nöyryytettävänä tuolla deittimaailmassa kaikenmaailman hönöjen toimesta. Tänään tuli eteen tuolla palstalla perusjuntti suomalaismies, joka etsi kostopanoa. Kostopanoa?! Mitä v...ua? Tää on nyt vaan jäävuoren huippu niistä hyypiöistä, joita tuolla heiluu....
  Sit ku normaalit ei oo susta kiinnostunu, alkaa pikkuhiljaa miettiä, että mussa täytyy olla jotain vikaa, kun vaan noille kaheleille kelpaa. VMP
  T. Terppuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terppuli! Mä tiesin että sä tajuut! Mä luulen että miehillä on astetta vaikeampaa löytää sitä seuraa kuin naisilla. Jotain hyvää tässä naiseudessa. Hyypiöitä onn paaaaaljon, minä yhtenä niistä :D

   Poista
 2. Mites se paljon täälläkin hehkuteltu naisten välinen solidaarisuus?

  VastaaPoista
 3. Traktorimies lensi jorpakkoon aika välittömästi eikä siihen tarvittu kuin yksi puhelu tyttöystövältä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin? Sä oot selvästi Lapasmies kun en ymmärrä sua. Käytin nyt sitten tarpeen tullen traktorimiestä hyväkseni. Hän varmaan tiesi itse onko varattu vai vapaa hommaan. En häneltä sitä kysellyt. Tuo toinen varatuksi ilmennyt kusetti mua ja tyttöystäväänsä, se ei ollut hyvin tehty, joten hän siitä joutuikin kärsimään ja on takiani tällä hetkellä taas sinkku niin kuin mulle viikko sitten kertoikin :)

   Poista
 4. The Lapasmies ei kommentoi tänne muuta kuin nimellä Lapasmies. Ja oikea Lapasmies käyttäisi termiä "raktorimies". NIH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän ihmettelinkin että mikäs nyt kun nimimerkkiä et käytä. Mutta tuo taisikin olla vain tavismies miehen ajatusmaailmalla. Ei miehiä ole mahdollista ymmärtää. Eikä myöskään naisia.

   Poista