Lukijat

keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Pikapäivitys

Helou pitkästä aikaa! Päivät on menneet hurjaa vauhtia, en ole pysynyt edes mukana. Viimeksi kaksi viikkoa sitten kirjoitellut näköjään.

Kaksi viikkoa sitten leikattiin se mun pattini. Meni ihan ok, mutta yllätyin että olikin ensimmäiset kolme päivää aika hiton kipeä. Sairauslomalla olin ke-pe ja tuli kyllä tarpeeseen. KK oli mun luona ja totesin mielessäni että tykkään mielummin sairastaa yksin. Siitä vielä hiljaiseloa seuraava viikonloppu (koska tein apinan raivolla kakkosduuneja) niin saatiin aikaiseksi pienehkö kriisi siitä miten tunnun etäiseltä. Tunnistin itsekin sen etäisyyden tunteen, mutta en oikein tiedä mistä se johtui. Ehkä joku 3 kk:n "kriisi", alkuhuuman tasaantuminen, ken tietää. No, se on ohi mennyttä ja selvitettyä. Mies ei vaan tajunnut että mulla on noin 10 keskeneräistä asiaa päässä koko ajan niin onko se niin ihmekään jos se parisuhde ja söpöstely ei ole aina päällimmäisenä mielessä. Ai niin, arvesta tuli muuten helvetin ruma.

Viikonloppu meni firman pikkujouluissa, jotka oli tällä kertaa Pietarissa. Perjantaista sunnuntaihin, eli raskasta oli. Molempina päivinä olin tosin jo yhdeltä nukkumassa, ei mua enää jaksa innostaa aamuyölle riekkuminen. Lauantaiyönä löysin itseni tallaamasta Nevskiä edestakaisin eksyksissä yksin. Jälkikäteen ajateltuna olis voinut käydä ties mitä, mutta ei käynyt. Loppu hyvin kaikki hyvin ja löysin hotellille kunhan raaskin pistää mobiilidatan päälle. Taksia en uskaltanut käyttää kun edellisenä yönä eräs työkavereista oli taksissa huumattu. Näin ainakin tarina kertoi.

Olen vähän väsähtänyt kaiken menemisen takia ja kohta pitää taas mennä, tällä kertaa sinne Riikaan. No, ei sitä ehkä tarvitse niin stressata kun tarkoitus on vain olla ja rauhoittua.

Ennen rauhoittumista tulee vielä kattopeltilähetys pihaan ja kattoremppa alkaa joskus alkuvuodesta. Vaikka en itse joudu sen eteen kai tekemään muuta kuin makselemaan, niin stressaahan se kun kaikkihan me tiedetään, että mikään ei mene mun jutuissa putkeen.

Joulu pitäisi kai viettää tulevana viikonloppuna lasten kanssa, mutta koska tajusin sen ihan liian myöhään, niin ei tilatut lahjat ehdi tulemaan. Että hyvää joulua vaan. Oma moka.

Hyvää joulua kaikille jotka sitä viettää.
2 kommenttia:

  1. Onneksi ei sada, ei ole lumitöitä, ei ole väsymystä eikä poltettavaa läskiä!

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän hyvin. Mä oon etäinen myös. En jaksa antaa kellekään mitään.

    Tsemppiä.

    VastaaPoista