Lukijat

maanantai 12. marraskuuta 2012

Joulu


Voi helvetti! Kyselin exältä, että miten haluaa joulun ja uudenvuoden järjestää. No, exä sitten siihen, että ”onko ihan poissuljettua viettää joulu saman katon alla?” Välitön silmienkostuminen ja vitutusfiilikset heti perään. En mä tiedä mikä on fiksua? Onko se fiksua että me leikitään joulua ”perheenä”? Varsinkin kun exällä on se uus, joka leipoi tyttöjen kanssa isänpäiväkakun ja kaikkea. Ja joka nukkuu siellä melkein joka yö kuulemma. Se on kyllä ihan saletti että sen Vosun kanssa en kyllä rupee mitään yhteisjoulua rakentamaan, ihan absurdi ajatus. Tuskin exällä semmoista ajatusta onkaan. En mä näe poissuljettuna sitä, että vietettäis joulu exän kanssa saman katon alla, kyllä mä ehkä siihen pystyisin lasten takia, mutta onko se fiksua lasten kannalta?  Kuka sen kertois mulle?

Mitään virallisia sopimuksia asioista ei ole, enkä halua mennä tekemäänkään niin kauan kuin talo on myymättä.

Viime tammikuussa kun ilmoitin erosta niin ensimmäisinä kysymyksinä lapsilla oli, että voidaanko me silti viettää joulu yhdessä. Vastattiin varmaan jotain että katsotaan sitä sitten tai jotain vastaavaa.

Hitto kun taas itkettää ja töitäkin pitäis tehdä. 

2 kommenttia:

  1. Tottakai menet sinne jouluksi. Lasten takia. Lapset ymmärtävät että olette siellä kumpikin heidän vuokseen. Se on heille selvästi todella tärkeä asia jos sitä ovat jo tuolloin kyselleet. Exäsi vaikuttaa harvinaisen kypsältä ja vastuuntuntoiselta isältä.

    VastaaPoista
  2. Kiperä tilanne siulla. En viitti itse edes vielä miettiä koko joulua, kyl siitäki kerkee viel ahistua monta kertaa. Tee niiku sydän sanoo! Tuskimpa se ex-miehesi jouluksi sitä vosuansa on sinne pyytämässä, jos sinä sinne menet. Jaksuja siulle!

    VastaaPoista