Lukijat

perjantai 30. marraskuuta 2012

Voihan toppahousut

Lapset tulivat viikonlopuksi. Collegehousuissa 10 asteen pakkasessa. Ihan pikkasen kilahti ja soitin exälle että mitä hittoa, miksi lapsilla ei ole sään mukaisia vaatteita? No, ei ole toppahousuja kun ei ole EHTINYT ostaa! Ens viikolla ehkä ehtii. Siis MITÄH? Kyllähän nyt joulukuuhun mennessä perkele pitää sen verran aikaa saada järjestymään, että saa lapsille housut ostettua! No, ajettiin sitten suoraan junalta kauppaan ja ostettiin toppahousut. Oli se itselleen uuden Lumian ehtinyt ostaa kuitenkin hyvin . En tiedä mitä tosta tulee... Katellaan.

Tyypin kanssa juteltiin eilen taas syvällisiä, sen aloitteesta. Ja mitä siitä tuli, no tappelu tietysti. Voi luoja että se on herkkänahkainen ja ilkeä joskus. Aiheena "mitä jos mä tai se löytää jonkun ja rakastuu". Jep jep.

Kuopus on tuonut sen "kirjeen kotiin"-kirjeensä mulle. Todennäköisesti repeen itkemään kun se sen näyttää.Oikeestaan rupee itkettää jo pelkkä ajatus siitä.

2 kommenttia:

  1. Luulempa, että Exäsi rahat ovat menneet siihen Lumiaan, se kun tiettävästi maksaa useimpien toppahousujen verran. Ensi viikollahan on jo joulukuu ja tilipäivä (ehkä?) tässä välissä.

    EK

    Ps. Anteeksi, jos olin ilkeä

    VastaaPoista
  2. Kyllä sillä rahaa on, paljon paremmin ku mulla, mutta ei vaan oo saanut hoidettua sitä hommaa. Ois voinu sanoo ni oisin kyl voinu ne hommata joku viikonloppu, silleen ajoissa! Lupas panna rahat tilille kyllä.

    VastaaPoista