Lukijat

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Tule kevät!

Sula jo lumi, että pääsen kaivamaan kukkapenkkejä ja rapsuttamaan piharakennuksen seinää.



Kuvasta ei oikein näy, mutta maali on tosi heikossa kunnossa. Tarvitaan siis tikkaat ja kulmahiomakone, tai kuumailmapuhallin, tai jotain :D. Välineet tarkentuu kunhan googletan lisää. Itseasiassa sain aivan kamalan inspiraation lähteä nyt pihalle raapimaan seinää. Eiei, nyt on aamukahvit, ei nyt lähdetä mihinkään. Sitäpaitsi pihalla on vielä kamalat hanget. Tuo kuva on otettu 8.4 viime vuonna. Täällä on tänä vuonna varmaan puolimetrinen hanki vielä. Mä en ala oikein tätä talvea enää.

Tuli suoritettua vähän kissaostoksia tuossa viikolla ja hakureissu Puolaan olisi kesällä edessä. Sain kuningasidean, että hurautan Yariksellani sinne, eihän sinne ole kuin alle 900 kilometriä. Lähipiiristä tuli kuitenkin kielto, että en saa yksin lähteä ajamaan Puolaan. Mutta eipä tarjoutunut kuitenkaan lähtemään mukaan. No, se nyt olikin taas sarjassamme Puolinaisen uhkarohkeita ja hölmöjä päähänpistoja.

Töistä ei ole kuulunut mitään, eli jumissa olen edelleen. Mutta onpahan ainakin töitä, pitää olla onnellinen.

Avasin treffiprofiilinkin. Pessimistisellä ja asiallisella asenteella tosin. Mitään seksisuhteita en aio viritellä. Ei kiinnosta enkä jaksa. Tosin on niin kovin ruma olo ollut viime aikoina muutenkin, että ei oikein kiinnosta edes treffeille mennäkään. Yhdet treffit olisi odottamassa miehen kanssa, jonka kanssa olen kirjoitellut jo syksystä, mutta tää rumuusjuttu nyt jotenkin jarruttelee sitäkin. Se on varmaan kuitenkin ihan omassa päässä, mutta kuka sen pään vaihtaisi? Se itsekorjausopaskin jämähti sivulle 88.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti