Lukijat

lauantai 2. marraskuuta 2013

Ihana yllätys!

Eilen töistä kotiin huonoissa fiiliksissä. Postiakaan en ollut muutamaan päivään viitsinyt ottaa. Eilen otin, painavampi kirjekuori lennähti sieltä maahan, pimeässä sen poimin ja ihmettelin että mitä ihmettä, en muistanut tilanneeni mitään näytteitä mistään, kuoresta tajusin heti että kuka oli tämän takana :).


Kiitos Pohdiskelija <3.

Eilinen meni pahaa mieltä potiessa, kuopus ei päässyt tulemaan kun junat eivät kulkeneet. Päätin pitää dieetistä repsahduspäivän, ruisleipää ja maksamakkaraa ja jätskiä. Namnam. 13 kiloa saanut nyt pudotettua kahdessa kuukaudessa. Olen tyytyväinen kyllä :)

4 kommenttia:

 1. Ihana Pohdiskelija. <3

  Huimat lukemat olet saanut jo aikaan kiljoen kanssa. Kunpa saisikin itsestään taas irti...
  Nauti kevyemmästä olosta ja samalla myös herkuista. Herkutteluun ei ole onneksi pakko jämähtää. Minä olen tainnut kyllä sen tehdä ja vaatteet kiristävät sen mukaisesti. plaah....

  VastaaPoista
 2. Osuipa sitten hyvään päivään <3 Uskomaton kyllä tuo sun pudotukses ja poskista se todellakin näkyy (koko kropan kuvaa en oo nähnyt :-D ) Tsemiä jatkoon. Ja herkkupäiviä saa pitää VÄLILLÄ (paitsi mä, jolla se on joka päivä ja kohta levennetään ovia prkl!)

  VastaaPoista
 3. Hieno koru ja hieno on saavutuksesikin!
  *Nostaa kaavun huppua*
  Kait sitä saa muutenkin kuin huonoina päivinä suoda itselleen vähän herkkuja kun kerran muuten oot lujaluontoinen, kerranhan me täällä vaan eletään joten miksipä sitä koko ajan kärvistelemään.

  VastaaPoista
 4. 13 Kiloa!!! VAU! Nostan hattua!!! Ihana koru! Lämmittää minunkin mieltäni, miten blogistaanin ihmiset toisitaan välittävät. Minun rakas piristäjänäni on ollut Simpukka. Pitäsköhän pistää harkintaan joku patsas jonnekkin keskustorille 'Nimettömille piristäjille'...?

  VastaaPoista