Lukijat

lauantai 1. helmikuuta 2014

Lauantaita

Heräsin puoli kahdeksalta ekan kerran. Olihan se odotettavissa kun kävin jo ennen yhtätoista nukkumaan. Pyörin lämpimässä sängyssä kahden peiton alla ja nukahtelin. Pyörin, torkuin, kelasin, näin työunia, torkuin, katselin kännykästä sähköpostia ja nukuin taas. Yhdeltätoista päätin heräillä. Oikea kyynerpää on melkoisen paljon kipeämpi kuin eilen. Se pöydänhakkaaminen ei ehkä ollut hyvä idea, eh. Keskiviikkona on lekuri, jospa se keksis jotain kuntouttavia toimenpiteitä sille (tai jos vaikka pääsisi sitä kautta työnantajan maksamaan hierontaan). Onneksi käsi on pysynyt kuitenkin suht toimintakykyisenä kuitenkin, mitä nyt tänään vaikuttaa siltä että max kuorma jonka voi kahvikupinnostoasennossa sillä nostaa on juurikin se kahvikupin paino ja sekin sattuu. Mattokin on edelleen kesken kun en uskalla sitä virkata loppuun.En halua sairauslomalle koska mulla on oikeasti töissä niin kivaa! Ihanaa nauttia työstään. Työsoppari on jatkumassa ilmeisesti nyt ainakin vuoden loppuun :).

Tälle päivälle olisi suunnitelmissa kiivetä katolle (onkohan peltikatto liukas talvella) ja tutkia vessan ilmanvaihtoputken tilanne. Ei mitään hajua (ehhehee) miten se tehdään, mutta kiipeänpä nyt kuitenkin, ihan vittuillakseni. Jos vaikka menis sitten leffaan katsomaan rakkauselokuvaa. Jos joutuu tekemään lumitöitä niin sitten en tiedä viitsinkö vaivautua.

Tekstareita en tänään odota, ihan oikeesti

Ai niin,  muistatteko sen key finderin minkä ostin? No se tilttasi ihan kokonaan eilen ja avainrinkulassa ollut pää alkoi piippaamaan. Piippasi ja piippasi eikä lopettanut vaikka teki mitä. Vein sen piharakennukseen ja siellä se kuuluu vieläkin piippaavan. Pitäis vissiin päästää se hengiltä vasaralla tai jotain.

Muoks: Sen verran inspiroiduin klapienhakureissulla, että kiipesin tikapuitten yläpäähän ja katsoin katolle. Olen ollut siinä käsityksessä (en nyt sit tiedä miks), että  vessan nurkasta lähtevä putki päättyisi katolle. No vitut se mihinkään katolle pääty. Villein veikkaus siis on, että se päättyy välikattoon. Ja jotenkin mulla olis semmonen fiilis että sen pitäisi päättyä katolle.

9 kommenttia:

 1. Ootko viel siellä????
  Se peltikatto on LIUKAS! Varo!

  VastaaPoista
 2. Nääh, ei mua sit tänään inspiroinutkaan se kiipeäminen eikä leffa eikä muukaan kotoa poistuminen.

  VastaaPoista
 3. Voihan perä sun kättäs. Toivotaan et lekuri antaa kunon hoitoo sille ja sulle!

  VastaaPoista
 4. Kyllä. Kunnon hoito on just sitä mitä tässä tarvitaan!

  VastaaPoista
 5. Mulla on ihan semmonen outo muistikuva, niinku se mejänkin tuuletusrööri olis jätetty vinttiin ja vintin rempan aikana vedetty suoraan seinästä ulos, sivusuunnassa. No sehän ainakin jäätyi kamalasti aina talvisin... sitten tuli kattoremontti, ja putki pääsi viimein pystyasentoon ja katolle asti. Silti haisee välillä.

  VastaaPoista
 6. Hei rakkaus!
  Jos nyt kuitenkin jättäisit sen katolla kiipeilyn muiden huoleksi ja sen putken pitää mennä katolle väh. n. 500 mm kattopinnoitteen yläpuolelle (oletettu lumen määrä)ja kaiken lisäksi putken ulkopinnan tulee olla eristetty vesikaton rajakohtaan (kattopinnoitteen/kattoruoteiden alapintaan)asti. Muutoin seurauksena on kondenssivesiongelmat ja mikäli putki loppuu yläpohjaan eli eriste tilaan, pitkässä juoksussa putkesta purkautuvasta kuumasta ilmasta muodostuu vesihöyryä = kosteutta = homekasvustoa joka mädännyttää kattorakenteet.
  Saunamiehelle hommia siis.

  Hyvää sunnuntaita sulle ja ota rauhallisesti <3

  VastaaPoista
 7. Sää oot niin reipas, lopetan kohta lukemusen kun aina alkaa ahistaa että olet niin aikaansaava! T. Laiska

  VastaaPoista
 8. Tulikohan toi Anonyymin kommentti väärään blogiin vai olikohan se vittuilua? Eilen hain kaksi säkillistä klapeja ja kiipesin ne tikapuut ylös. Siinä se. En tehnyt lumitöitä enkä muitakaan juttuja mitä olisi pitänyt. Tänään olen tehnyt vielä vähemmän.

  VastaaPoista
 9. Ei tosiaan tullut! Noi katolle kiipeilyt sun muut on mun taitojen ja uskalluksen ulkopuolella ja oikeesti ihailen sun aikaansaamista. Älä ymmärrä vilpitöntä Anoa väärin :)

  VastaaPoista