Lukijat

maanantai 3. helmikuuta 2014

Mä olen niiiin vihainen

Saunamiehestä ei kuulunut viiteen päivään mitään. Pistin sitten eilen illalla "mitä kuuluu"-viestiä. Diipadaapaa sain takas enkä ees vastakysymystä että mitä mulle kuuluu. Sitten paloi pienesti käämit ja laitoin viestin että olen odotellut vastausta siihen sähköpostiin kun musta olis aika reilua saada siihen vastaus kun ei se mullekaan helppoa ollut. No, enpä ole saanut edes vastausta siihen tekstariin. Empatiakyvytön paskiainen mitä ilmeisimmin kyseessä. Pistää pään puskaan ja ignooraa kaiken, sillähän siitä selviää. Suunnittelin meneväni stalkkaamaan S-marketin kaljahyllylle ja potkaisevani sitä munille, siitäs sais sitten. Mutta en mä viitsi siihen aikaani silleen tuhlata vaikka hänen kaljavarastoja pitääkin varmaan parin päivän välein täydentää. Tarviinko mä puhumatonta, empatiakyvytöntä alkoholin liikakäyttäjäpaskiaista joka kaiken lisäksi tupakoi (hyi)? EN TARVITSE!

Vituttaa kun menin ihastumaan tommoseen idioottikusipäähän, oma vikanihan se tietysti oli, mutta vois silti sanoa suoraan jos ei kiinnosta. Eiköhän tää yhteydenpito ollut mun puolelta tässä. Mä ansaitsen parempaa. Todellakin.


7 kommenttia:

 1. Munaton mies, jos ei uskalla Ei:tä(kään) sanoa!
  Leikitäänks iin, että nää ns. "ehdokkaat" on ollu vaan niitä Kääpiöitä ja se Rinssi on vasta matkalla!
  (paitsi että kääpiöitä ei saa olla/tulla seitsemää)
  Kyllä sen Rinssin on pakko tulla, jossain vaiheessa, keksitään jotain muuta siihen asti, jooks?

  VastaaPoista
 2. Kyllä ansaitset!
  Taisi olla renttu - väitetään, että naiset niihin rakastuu. Mistä löytys semmosia kunnollisia miehiä, jotka sopivalla tavalla vaikuttas rentulta?

  VastaaPoista
 3. vituttaa yli kaiken diipadaapa tyypit. Yolo, tiijät varmaan mitä toi meinaa.

  VastaaPoista
 4. Joo tiedän thö, lapset pitää mut ajan hermolla :D

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä ja sanon suoraan että vaikka olisi millainen ori punkassa tai ulkonäkö olisi vertaansa vailla, niin moinen kusipäisyys kompensoi kaiken. Ansaiset todellakin parempaa ja uskonpa että sellainen löytyy kunhan pääset lähtemään sieltä mökistä metsästysmaille.
  Pusuja Puolikkaani <3

  VastaaPoista
 6. Tää tuli morjestaan sitä. Onko sullaa duunipäivä vai vapaallako makailet?

  VastaaPoista
 7. Duunia duunia, onneks täällä on kivaa :)

  VastaaPoista