Lukijat

perjantai 14. joulukuuta 2012

Viikonlopun suunnitelmia

Vesihomma jäi toistaiseksi mysteeriksi. Lisää vettä ei ilmestynyt, paras arvaus oli yläkerrassa kaatunut vesikannu. Miten ihmeessä se sitten lattian läpi siirtyi, ei mitään hajua.

No, sain sitten puhelinsoiton kahden aikaan pönttöuunimiehiltä, että tulevat tuomaan kuoria parin tunnin päästä. AHA! Ja mulla se lava nökötti pihalla laasteineen päiveineen, eli töistä oli lähdettävä ajoissa, että ehdin saamaan ne laastit sisään. 300 kiloa siirtyi alta aikayksikön. Tiilet jäi vielä odottelemaan parempia aikoja pihalle. No, pönttöuunimiehet ja remppamies (tuli katsomaan vesiasiaa) tulivat sitten samaan aikaan ja mä hoitelin näppärästi kaikki kolme miestä. Pönttöuunimiehet jysäyttivät hormiin reiän ja lattiaan myös ja totesivat homman olevan hanskassa ja että seinän vois sitten laittaa kuntoon kun tulevat tiistaina asentamaan! TIISTAINA! Ei helevetti, liian nopeesti!

No, mä sitten ryhdyin tuumasta toimeen ja ajattelin ensin hakea pikasiloitetta iiiison pöntön ja korjata seinän. Olenhan semmoista ennenkin käyttänyt. No, sitten sainkin kuningasidean katsoa, että mitä mömmöjä ne ekat remppamiehet oli jättäneet jälkeensä ja sieltä löysin seinän pikatäyttömassaa. Semmoista itse sekoitettavaa. No, kauppaan ostamaan semmoinen vispilähässäkkä ja tein mömmön. En oikein tiennyt mimmoista semmoisen "tasaisen ja notkean" lopputuloksen pitäisi olla. No, lähdin siltä pohjalta, että mimmoinen pysyisi seinässä ja että mihin mun akkukone pystyi. Siitä se sitten tuli, puoli ämpärillistä mömmöä. Aika paljon liikaa siis. Mutta ei loppunut kesken ainakaan :D. Sain seinän tasoitettua, kovin jäi rypyläinen lopputulos, mutta katsotaan nyt miten se sitten hioutuu. Lopputuloksesta tuli kyllä visuaalisesti niin ruma, etten ihan heti kehtaa ketään ammattimiestä sitä ottaa korjaamaan :D Sitä saunantekijämiestä olisin pyytänyt, mutta vaikutti niin kovin kiireiseltä, että tällä kertaa päätin suorittaa homman IHAN ITTE (pitkästä aikaa). Kyllä mä siitä seinän saan, jonkunlaisen, ihan varmasti! Ja sitten peittelen mokat vaikka tauluilla ja valokuvilla, hehheh. Viikonloppu aikaa siis. Kiirettä pitää siis.

Tänään suunta kohti exän tiluksia hakemaan viimeisiä tavaroitani. Raskas ilta siis tulossa. Pakettiautolla takas kotiin ja jossain vaiheessa viikonloppua pakun palautus. Nelisen tuntia menee matkoihin per keikka. Että väsyttää jo valmiiksi koko viikonloppu. Eniten mua jännittää tässä viikonlopussa se seinäasia.

Vähän harmittaa kun suunnitelmissa oli vähän tavata se yksi kaukainen mies, mutta ei vaan nyt ehdi, millään.

Ai niin, ja pitää ne 800 kiloa tiiliä kantaa vielä sisään viikonlopun aikana. Nyt tuntuu kyllä siltä, että voisin vähän ottaa apua vastaan. Mutta kyllä mä pärjään, aina mä pärjään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti