Lukijat

tiistai 18. kesäkuuta 2013

I'm in löööööv!

Koin tarvitsevani kesälaukun, tuumasta toimeen ja tilaten. Tänään tuli postiin


Vähänkö on ihana! Ihan mun näköinen! Olen rakastunut :)

Sitten ankeampiin aiheisiin. Soitin eilen komisario-sedälle ja anoin suulliseen käsittelyyn aikaa. Aika järjestyikin heti torstaiksi. Eli pääsen just ennen juhannusta luopumaan kortistani. Mielessä kävi että aloittaisin tapaamisen näin: "Hei komisario, tulin nyt siihen suulliseen käsittelyyn, aloitanko heti?" No joo, vitsi vitsinä, enköhän mä ole aika nöyrää tyttöä ja tippa linssissä. Puhelimessa kuulosti olevan oikein mukava poliisisetä, saas nähdä miten mun livenä käy. No, rangaistus käyntiin vaan niin sillähän siitä pääsee. Hankaloittaa elämää kiitettävästi, sehän se tarkoitus onkin. Lasten kanssa ei heinäkuussa reissata kuin s-markettiin, kirjastoon ja uimahalliin. Mutta oppivatpahan nekin, että rikos ei kannata. 

Tyyppikin katsoi oikeudekseen kertoa nähneensä musta panounta. Kiva kun kertoi perkele. Olis pitänyt omana tietonaan vaan. Mikähän siinäkin oli pointti. 

Mut hei, mulla on ihana laukku ja mä oon siitä niiiin onnellinen :)


7 kommenttia:

 1. pitää takaportin auki. siis siksi kertoi. t. thö

  VastaaPoista
 2. Takaportti on kiinni, lukossa ja avain heitetty menemään. Niin! Perkele!

  VastaaPoista
 3. Miehelläni oli muutama vuosi sitten kanssa ajokieltokäsittely poliisin kanssa. Hänelle annettiin kaksi vaihtoehtoa joko kortti heti pois 3 kk tai kahden vuoden koeaika, jolloin ei saa tulla ylinopeusrikkeitä tai kortti menee automaattisesti vuodeksi hyllylle. Valitsi jälkimmäisen ja ajelee nyt tosi huolellisesti. Vaihtoehdot tietty riippuu rikkeiden laadusta mutta toivotan tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Huhhuh! Kahden vuoden koeaika, aika hirveän pitkä! No, katsotaan nyt mitä se setä sanoo.

  Ystävän "tapaliikennerikollispoika" oli saanut viimeksi puhuttua kolmen kuukauden ajokiellon kuukaudeksi, mutta en mä tiedä osaanko mä puhua ollenkaan niin hyvin.

  VastaaPoista
 5. Tuo ajokieltoasia tulikin käsitellyksi, joten kommentoinpahan vaan, että IHANA LAUKKU!!!!

  VastaaPoista
 6. Kiitti Jääkarhu! Elukkalääkärissa assistentti ihasteli myös sitä :). Sanoi rakastavansa Desigualia, muistelisin että sullakin on joku suhde merkkiin :D

  VastaaPoista