Lukijat

lauantai 25. kesäkuuta 2016

Jusseja

Labratulokset ovat tulleet. Vaikka olenkin kokenut googlelääkäri niin olen ymmälläni. Kilpparissa se vika siis selkeästi on, mutta arvot ovat oudot. Sekä tsh ja t4v on alhaiset. Liikatoiminnassa tsh on alhainen ja t4v korkea ja vajaatoiminnassa toisinpäin. Mulla on nyt molemmat alakantissa ja se tuntuu. Lääkäri soittelee kai ens viikolla. Mä haluaisin pari vasta-ainekoetta lisää, toivottavasti lääkärikin. Ja toivottavasti lääkäri on semmoinen joka tajuaa kilppariasioiden päälle. Moni ei tajua.

Juhannus oli ja meni. Sisko tyttöystävänsä kanssa olivat mun luona ja iskä oli myös. Ihan kiva ilta, vaikka olenkin ihan tosi väsynyt siitä kilpparista johtuen.  Loppuillasta tunsin että nyt kyllä iski kurkkukipu ja nyt onkin sitten lämpöä, särkyä ja vetelyyttä. Kauhean itsesäälinen, yksinäinen ja kipeä olo. Olispa joku joka ottais kainaloon ja silittelis.

Onneksi on vasta lauantai jos ehtisi paranemaan maanantaiksi.

4 kommenttia:

 1. Kilpirauhasjutuissa on ne asioista tajuavatkin lääkärit erimielisiä, joiltakin on jopa lääkärinvaltuuksia pienennetty (http://www.valvira.fi/-/kho-vahvisti-kaksi-valviran-laakarin-ammattioikeuksia-rajoittavaa-paatosta) kun ovat lääkinneet kilpparipotilaita hengenvaarallisesti. Kunpa löytäisit hyvän lääkärin joka hoitais sinua kunnolla! Se kun vaikuttaa elämänlaatuunkin niin paljon.

  Mie oon sitä mieltä, että pahin juhannus on vasta nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän noita on. Lääkäreitä jotka ei tiedä mitään, niitä jotka kuvittelevat tietävänsä ja niitä jotka tietää. Sitten pitäis löytää se oikea jolle terveytensä uskoo. Siinäpä sitä urakkaa kerrakseen.

   Poista
 2. Moni lekuri uskoo niihin viitearvoihin, eikä huomioi sitä Muutosta ollenkaan. Tasan ei mee nallenamit taaskaan, mulla on kilpparista vaan pala jäljellä ja se toimii ihan kiltisti (kopkop). Tietty on sen sijaan siunaantunu näitä muita juttuja.
  Paat lekurin koville kun se soittaa!!!
  Tarviihan sut nyt iskuun saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun muutokset tän vuoden aikana on kyllä niin isoja että jo on perkele jos eivät tajua. Ja jos eivät niin sitten etsin uuden lääkärin ja maksan vakuutuksella. Huoh. Onneksi sentään on se vakuutus, sitä on kyllä näissä kilppariasioissakin tarvittu...

   Poista