Lukijat

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kakkostreffit

Toiset treffit on ohi. Tajunta ei vielä räjähtänyt, mutta voiko sitä kaksien treffien jälkeen olettaakaan? Ei kai. Mutta olishan se kiva jos niin olisi jo käynyt. Miehelle tuntuu kyllä käyneen jo. Meikäläisen chakroja tutkittiin, se ymmärsi (tai oli ainakin ymmärtävinaan) kun vitsailin siitä kun käski mut lattialle makaamaan, että kohta sanoo että otetaan vaatteet pois ja hän käy mun päälle makaamaan ja sanoo tutkivansa mun energioita :D. No, vaatteet päällä se tapahtui kuitenkin ja oli vähän outoa. Mun kundaliinin kun sais nousemaan niin sit olisin kuulemma täydellinen.  En osannut siihen sanoa kuin että "vai niin".

Ei se kauheasti hörhöillyt, kysyi jonkun vaikean kysymyksen, johon sanoin että liian vaikea kysymys, en osaa vastata.

Omituisen kaksijakoinen ihminen. Tuli moottoripyörällä joka maksaa varmaan kolme kertaa enemmän kuin mun auto ja sitten "hörhöilee" noitten energiajuttujen kanssa. En mä hörhöilystä pelästy jos ei oo pakko koko aikaa hörhöillä. Ehkä mulla on vain ahdasmielinen käsitys "hörhöistä" :D. Käytän tuota sanaa sitten ihan positiivisessa mielessä.

Katellaan rauhassa. Tai siis mä katselen, se on menossa jo ihan täysiä eteenpäin ja on kovin ihastunut muhun. Yö meni siinä että mä koitin nukkua ja se silitteli ja pussaili mua. Joo, se jäi yöksi. Ja tulee tänäänkin kai kylään...

9 kommenttia:

 1. Luonnollista, että et ala heti näkemään vaaleanpunaisia sydämiä ja harjoittelemaan uutta sukunimeä :D Varovaisuus on valttia palaneille näpeille.
  Itse en myöskään ole kovin hörhöilijä, mutta kai se monelle on sellainen toimiva juttu. En vaan ehkä tiedä osaisinko olla suhteessa sellaisen kanssa.
  Mut kattelullahan tilanne selkenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kyllä mä oon vähän piilohörhöilijä välillä, mutta en ihan tuommoinen julkihörhö. Mutta katellaan...

   Poista
 2. Heh :) miehet harvemmin on julkihörhöjä. Hörhöyskään ei oo paha, jos se ei täytä koko elämää. Jos sitä ei ota liian tosissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin :). Pitää katsoa täyttääkö tuo hörhöily liikaa sen elämää ja ihastunko mä siihen vai en. Oon kyllä varoittanut ettei saa hörhöillä liikaa ainakaan aluks.

   Poista
 3. Jos mahdollista, kokeile miltä sen "hörhö" vaikuttaa ja etene sen mukaan.. :))
  Olinpas nyt tuhma.
  T. Tökkiouti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan the hörhö on jo kokeiltu, ei sekään tuonut selvyyttä tilanteeseen...

   Poista
  2. Sitten "ei voi auttaa" :-))
   T. Tökkiouti

   Poista
 4. Noissa hörhöissä saattaa olla se vika, että he kuvittelevat olevansa parempia kuin muut. Nimimerkillä kokemusta on.

  Eikös "jalat alta" -fiiliksen etsiminen ole vähän lapsellista? Sielujen sympatia kantaa minusta paljon paremmin eikä se tarkoita silti eroottisen värinän puutetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä vähän luulen että tämä kuvittelee olevansa vähän parempi kuin muut. Siis vähän liikaa parempi kuin muut. Ei jalat alta-fiiliksen etsiminen ole mielestäni lapsellista ollenkaan. Jalat alta-fiilis yhdistettynä sielujen sympatiaan on se juttu mikä on etsinnässä.

   Poista