Lukijat

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Magneettikuvaus ja pässi

Huh, nyt se on ohi, nivusen ja lonkan magneettikuvaus siis. Jännitin sitä ihan kauhean paljon. Maha oli kipeä ja sekaisin koko aamun ja lääkärikeskuksen vessassa istuessani pohdin että onpas kiva jos tulee siellä putkilossa "nyt on jumalauta mentävä ja äkkiä"- olo. Ei onneksi tullut.

Pidin tiukasti silmät kiinni koko tutkimuksen ajan ja kuuntelin musiikkia kuulokkeista. Paniikki meinasi tulla kun pujahdin putkeen ja kyynärpäät osuivat seiniin vaikken mitään nähnytkään. Laskin kappaleita ja koitin näin pysyä perillä ajan kulumisesta. Sekosin jossain vaiheessa laskuista ja ajantaju hämärtyi. Kuvittelin olevani spa-hoidossa semmosella vesipatjalla (olen joskus ollut) joka tärisee vesisuihkujen takia. Aika tuntui piiiiiiitkääääältä ja alaselkä alkoi kipeytymään tuskallisesti. Jossain kohtaa vihdoin kuulokkeisiin tuli söpön kuvantamislaitteenhoitajapojan ääni että kuvaus on ohi ja että tarkastaa vielä kuvat ja hinaa mut sen jälkeen pois. Siinä kohtaa ajattelin että kohta vapaus koittaa että jos iiiiiihaaaan vähän kurkistaisin että mikä on tilanne, mutta järki sanoi että ei, eieieiei, jos vielä joskus joutuu putkiloon niin turha järjestää nyt loppumetreille mitään paniikkikohtausta ja niin pidin silmät tiukasti kiinni ja avasin ne vasta kun olin turvassa.

Sain cd:n kotiin ja olen tulkinnut kuvia googlelääkärin pätevyydelläni. Tulokseksi tuli että sisälläni on pässi ja kävely on siksi niin kovin kivuliasta. Minkäs teet, yritämme jatkaa sopuisaa yhteiseloa. Huomisella ortopedillä voi olla eriävä kanta asiaan.


8 kommenttia:

 1. Pässiltähän tuo näyttää ja mielenkiintoista on se että sillä näyttäis olevan velmu hymy, mitä se sitten ikinä mahtaneekaan tarkoittaa. Toivottavasti ei mitään sellaista mitä ei pysty ehjäämään.
  Putkilossa on tullut oltua useammankin kerran ja aika usein ne ovat saaneet herättää mut, syynä lienee se että mulla on niin paska tuuri ja ilmeisesti aivot luulee mun joutuneen arkkuun ja alkaa sammutella toimintoja koska muutakaan selitystä en keksi ;)

  Jaksamista kuitenniin Puolis, tiedän mitä kivut on enkä ala hurskastelemaan millään jaksamisilla mutta älä anna kokonaan periksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhea tuo sun arkkukommenttisi! Herramunjeesus sentään! Ei tässä hätää ole, mitä nyt jalka ei pysy aina alla, mutta onko sen nyt ihmekään jos olen synnyttämäisilläni juuri kohta pässiä. Kiitos jaksuista, sinne myös!

   Poista
  2. No miten niin? :)
   Oikeesti, on tapauksia joissa (yleensä) vanhus on yöllä pudonnut sängyn ja seinän väliin niin ettei ole päässyt liikahtamaan moneen tuntiin ja tällöin elimistö on "sammuttanut" itsensä - seurauksena luonnollisesti kuolema. Eikä ole mikään keksitty juttu, tosin aika harvinainen mutta mahdollinen.
   Jos sä synnytät pässin, niin pääsenkö kummiksi? Mulla kun on muutenkin läheinen suhde noihin villaviin perkeleisiin :D

   Poista
  3. Pitääkin alkaa varomaan sängystä putoamista siis! Bääääääset kummiksi, sisko on jo varannut toisen kummipaikan kyllä :D. Mutta pitäähän pienokaisella olla paljon kummeja :)

   Poista
 2. Tää pässijuttu oli paras. Ei ehkä pitäisi nauraa, kun oot kipee, mutta oli silti niin hyvin keksitty, että vähän kyllä hihityttää 😁

  VastaaPoista
 3. Kyllä ihmettelin otsikkoa lukiessani, että miten nää kaks asiaa voi liittyä toisiinsa, ei mitenkään. Mutta ihan selvästi!

  Hyvä että tutkivat. Toivottavasti siitä on apua hoidossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ne selkeesti toisiinsa liittyy :D. Tänään ortopedille, saas nähdä mitä sanoo. Varmaan että "katellaan"

   Poista