Lukijat

tiistai 27. joulukuuta 2016

Onnea 5-v:lle

Onnea 5-vuotiaalle blogille. 5 vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen postaukseni. Halusin paikan johon purkaa anonyymisti pahaa oloa ja erotunteita ja sitä tässä on näköjään tehty jo pidempäänkin. Onneksi on myös välillä purettu hyvääkin oloa.

5-vuotta sitten oli vietetty viimeinen perhejoulu tietäen että tammikuussa muutan pois. Oli helvetin vaikeaa mulle katsoa lasten iloa kun tiesin että kohta kaikkien maailma pienesti romahtaa. Kylläpäs sen ajatteleminen herkistää vieläkin. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Lapset saa elää ilmeisesti rakkaudentäyteisessä uusperheessä uusien pikkusisarusten kanssa. Toisella menee koulussa hyvin, toisella ei, mutta enpä usko että erolla on ollut siihen vaikutusta.

Eiköhän tätä blogia tule vielä se kuudeskin vuosi, pakkohan tällä tarinalla on olla onnellinen loppu!

9 kommenttia:

 1. Onnea!
  Olen satavarma että tarinalle on tulossa onnellinen loppu, se ottaa oman aikansa mutta kyllä se sieltä tulee ja katsokin että siinä vaiheessa kun olet astelemassa pappia kohden, niin olet muistanut laittaa kutsut tulemaan koko orkesterille tai ei hyvä heilu!

  Mites välipäivät, oletko onnistunut saamaan vapaaksi vai joudutko tekemään duunia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paimen! En noihin pappijuttuihin usko, mutta ilman pappiakin pärjätään :). Tämä päivä vielä vapaa, huomenna duuniin.

   Poista
 2. Onnea 5 v lle!! Ehdottomasti tarinaan tulee onnellinen loppu - ei ole mitään muuta vaihtoehtoa!

  VastaaPoista
 3. Onnea viisivuotiaalle! Muistan kyllä sen alun, oon varmaan seurannu melkolailla sieltä asti vakituisesti. Ite ku oon tämmönen luuserinössö, nautin lukea vahvojen ja rohkeiden naisten juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sä mikään luuserinössö ole! Ja varmasti pystyisit itsekin samaan, ansaitset aika paljon parempaa kuitenkin :). Ja varmasti saisit tukea monelta taholta!

   Poista
 4. Korjaa toi 5-vuotta... Heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ota määräyksiä keneltäkään vastaan, joten en korjaa :). Pus

   Poista
 5. painoin taas väärää nappia bookmarkeista ja tulin katseleen jaksatko yhä tykittää täällä :D ei muuta kuin lippu korkeelle ja tuulta päin jatkossakin

  VastaaPoista