Lukijat

tiistai 13. joulukuuta 2016

Rakkaudesta lajiin

Pääsin töistä ja ajelin kotiin. Ajatuksena siivota tai tehdä kirjanpitoa. Laitoin puhelimen lataukseen ja istahdin syömään. Kuulun paikalliseen pokemon tiimiryhmään whatsapissa, mutta koska viestejä tulee niin paljon niin olen ottanut siitä ryhmästä hälytykset pois. Syötyäni vilkaisin puhelinta ja näin pokeryhmässä viestin että LAPRAS on kylillä!

Puhelin! Kengät! Auton avaimet! KIIREEEEE!!!!!! Hyppäsin autoon, ajoin nopeusrajoituksia tiukasti noudattaen paikalle. Siellä se odotti! Lapras jota olin etsinyt jo 5 kuukautta. Hautonut muniani maanisesti ja pettynyt joka kerta. Mutta NYT, NYT mulla oli tsäänssi! Heitin marjan, tärisevin käsin vaihdoin parhaan palloni peliin ja heitin. Sydän hakkasi. Heitin pallon. Ja ekalla sisään! Kiljuin autossani riemusta! 

Katsoin puhelintani. Snorlax lähistöllä! Eikun sinne seuraavaksi! Ajoin jälleen kerran nopeusrajoituksia noudattaen määränpäähäni ja nappasin Snorlaxin helposti. Uskomatonta ja mahtavaa. Paikalle kerääntyi myös muu pokemonjengini Snorlaxin perässä, joten ulostauduin autostani tervehtimään. Samalla vedin farkkujen vetskaria ja vyötä kiinni. Pokekaverini ymmärsivät hyvin. En ollut ainoa, joka oli lähtenyt puutteellisilla varusteilla matkaan. Eräskin oli lähtenyt pyjamassa, mutta oli ehtinyt napata vaatteita mukaan matkalle :D. 

Aivan mahtavan hieno ilta. Parempi fiilis kuin mitä yksikään mies on tänä vuonna mulle saanut aikaan :)

Tää on niin hienoa! (Ei, en aio ajatella sitä, miten outoa tämä on)

18 kommenttia:

 1. Ei jessus :D
  Että pyjama päällä jonkun digitaalisen öttiäisen perään? Minä kun luulin että mulla on paukahtanut ja pahemman kerran mutta no worries - tässähän näyttää menevän hyvin :D

  Ei vaan, jopa mun systeri joka on mua vanhempi ja on ..hetkinen.. muutaman vuoden vajaa kuusikymmentä, sai pojaltaan uuden luurin johon tämä poika oli valmiiksi asentanut Pokemon - äpin ja siitä se alkoi. Nyt ei akka muusta puhukaan kuin noista pokemoneista, ihan kuin ne ois eläviä olentoja :D :D

  Mutta hyvänä puolena sanottakoon että systeri on alkanut kävelemään aivan helvetisti - kiitos pokemonin - ja se on hieno juttu koska hällä on aikas paljon ylipainoa.

  Mietin vaan sitä että kun sattus olemaan jonkun pokemon - naisen kans silleen ja yht'äkkiä ramoonan puhelin ilmoittais että nyt on Tröpikäs tahi joku muu vtun öttiäinen talon nurkalla, niin jo vain siinä tuntis katkeruutta ko jäis kikkeli pystyssä punkkaan ja akka mennä viuhtasis viskeleen niitä helvatan palloja.
  Siitä sais elinikäisen psyykevinouman - siitä minoon varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun ollaan sillai niin ei peli silloin oo auki :D. herran jestas sentään! Älä vaan vahingossakaan erehdy lataamaan peliä, on äärimmäisen koukuttava!

   Poista
  2. Olen huomannut että Pokemonin pelaajat olette sen verran kovia addikteja pelin suhteen etten pitäisi ihmeenä vaikka te toisella silmällä kattelisitte luuria :D

   Poista
  3. Onneksi mun mökin liepeillä ei ole ikinä koskaan ollut ainuttakaan pokemonia niin ei oo tosiaan kiusausta kotona katella luuria :D. Ei sen puoleen ei täällä ketään sängynlämmittäjiäkään ole näkynyt (kun ei ole vastaanotettu yrittäjiä)

   Poista
 2. Kauheaa, jos et oliskaan kattonu puhelinta ja olisit missannu sen!

  VastaaPoista
 3. Me napattiin eilen Pikatchu tonttulakki päässä ;-)

  Snorlax löytyy mutta Lapraksesta vaan haaveillaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös tonttu-Pikachu :). Snorkku mullakin oli ennestään ja Lapraksesta olin haaveillut koko peliurani! Ja ai että miten tyydyttävää se oli nyt saada! Vielä se teilläkin tärppää :)

   Poista
  2. Ditto-karkkeja jo 26, eli muutama tullut niitä löydettyä :D. Chansey on piikkinä lihassa, ainut joka enää puuttuu ykkösgeneraatiosta. Eikä varmaan ihan heti tule vastaan :(

   Poista
  3. Meillä on se, mutta tosiaan Lapras (muun muassa) puuttuu!!!

   Poista
  4. Ei hyvää päivää.... :D

   Poista
  5. Meillä kuopus metsästää, mun mummoDorolla ei onnistu ;-)

   Poista
  6. Mä sain Chanseyn!!! Mä huusin autossa kun muna kuoriutui ja hän ilmestyi maailmaani :). Enää yksi dratinikarkki niin pokedex on ykkösgeneraation osalta täynnä. Ouuuuuujeeeeeaaaaaah!

   Poista
 4. I did it! Luin sun koko blogin (ja tuon toisenkin) alusta loppuun. :)

  Jestas mitä elämää, mutta siis ihan mahtavia juttuja ja kyllä muutama myötätunnon kyynelkin taisi tulla jossain kohtaa.

  Ihanaa joulua sinulle Puolinainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut aikamoisesta saavutuksesta! Tällä hetkellä elämä on aika mollivoittoista eikä oikein huvita edes kirjoittaa kun en halua koko aikaa valittaa. Mutta jospa se päivä joskus vielä mullekin paistaisi. Olen niin kateellinen kyllä muitten onnista että hävettää. Se on se Fear of missing out. Ihan kuin toisten onni olis multa pois. Ihanaa joulua sullekin!

   Poista