Lukijat

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Baariraportti

Joo, pääsin baariin, en uskaltanut juoda kuin muutaman siiderin ettei käynyt niinkuin silloin pari viikkoa sitten. Baariin pääsy ei ollut helppoa. Reippaana tyttönä ajattelin mennä bussilla. Kävelin kilometrin bussipysäkille odottamaan illan viimeistä bussia jota ei tullut. Sitten soitin taksin, tolpalla ei ollut autoja, joten yhdistyi ajovälitykseen, jonka elämäänsä kyllästynyt työntekijä ei voinut mulle taksia lähettää kun en osannut nimetä tietä jolla bussipysäkki sijaitsi, osasin nimetä vain risteyksen jossa olin. No, siitä vittuuntuneena kävelin räntäsateessa pari kilsaa tolpalle. En vittuunnuksissanikaan enää soittanut  niistä seuraavista tienhaaroista taksia, vaikka osoitteita olisi ollutkin tiedossa. Hmph!
Tolpalla oli takseja ja pääsin sitten pelipaikalle. Vientiä ei ollut kummoisesti. Jossain vaiheessa pääsin ripustautumaan yhden jannun kaulaan ja tanssin Suvin biisit sen kanssa läpi. Kylläpä tuntui hyvältä, vaikka olis se voinut vähän kovempaa puristaa. Ja olla hiljaa. Komensin sitä yhdessä vaiheessa olemaan hiljaa kun tanssitaan :). Ai niin, laitoin kakskolmosellekin viestin että tulee tanssimaan mun kanssa, ei se tullut. Huh. Kaikenlaisia idiootteja päähänpistoja sitä saakin!

Ai niin, peruutus aikaisempaan ajankohtaan. Päivällä lähdin käymään töissä. Olin pari tuntia. Sillä aikaa Ystävä oli koittanut tulla kahville, ei se soittanut ennempää. Kun tulin töistä ja ajoin auton pihaan, oli lumityöt tehty! Siis mun katolta on pudonnut semmonen sata kuutiota lunta rappusille, ovi ei ole auennut kunnolla aikoihin. Se jäätyi siihen ja ajattelin ett kevät mut pelastaa. No, Ystävällä on ollut pakosti rautalapio mukana ja se oli hakannut mun rappuset puhtaaksi. No, mitäpä mä tein kun huomasin, aloin tietysti ulvomaan autossa liikutuksesta. Meillä on ollut Ystävän kanssa vähän vaikeeta viime aikoina, johtuen mun heikosta henkisestä tilanteesta. Ystävä on sitä mieltä että mun pitäisi hakea apua. On huolissaan musta. Niin, no, mitä apua mä sitten hakisin? En tiedä.

No niin, takaisin bariin. Pääsin miehen kanssa lähikontaktiin ja pussailtiin vähän. Tuntui hyvältä. Eihän se sitten loppupeleissä sinkku ollut. Lähdettiin kuitenkin samalla taksilla. Mä jäin omassa osoitteessa pois ja jannu jatkoi kotiinsa taksilla (ja maksoi koko kyydin)

En tiedä mitä mä odotin tolta illalta, mutta pettymyksen tunne jäi päälimmäiseksi kuitenkin.

4 kommenttia:

 1. tässä on tälläinen tarantinomainen ote selkeesti...

  etkö sä sitten läksyttänyt tätä muka sinkkua pussailusta. vain pyytelitkö entistä kovemmin kun taksista lähdit

  VastaaPoista
 2. Tarantinomainen ote :D Repesin :D. En mä sitä läksyttänyt, samapa tuo mulle mitä tekee. En mä mitään siltä pyydelly, herran jestas! En mä olis sitä pannut vaikka sinkku olis ollutkin :). Mä en hae baareista panoja :)

  VastaaPoista
 3. no paska se olis ollutkin kun ei puristellut :)

  VastaaPoista
 4. Totta! Siinä hommassa pitää olla jämäkkä, mies vie ja nainen vikisee ;)

  VastaaPoista