Lukijat

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

En ole enää tervetullut lasteni kotiin

Exä laittoi viestiä että onko mulla nyt kaikki tavarat sieltä kämpästä mitä haluan, kun Vosu ei halua että käyn sisällä enää pyörimässä. Kun omistaa kuitenkin nyt puolet talosta niin pakko sen toivetta on kunnioittaa. Loks, sanoi mun leuka ja kyyneleet valahti poskille. Tää lähti nyt vissiin siitä, että hyvää hyvyyttäni ajoin perjantaina 4 tuntia hakeakseni lapset, jotta saivat sukset mukaan, eikä niitä tarvinnut kuljettaa junassa. Joo, kävin toki sisällä, exä avasi oven ja oli koko ajan läsnä. Kävin tyttöjen huoneissa, halusivat näyttää uudet sängyt, jotka Vosulta olivat saaneet. Kehuin toki hienoiksi. Kävin pissallakin kun oli hätä. Ja sitten lähdettiin. Mitään tupatarkastusta en tehnyt ja visiitti kesti maksimissaan 15 minuuttia. Viimeksi olin käynyt varmaan joskus ennen joulua, eli mistään alituisesta ravaamisesta ei kuitenkaan ole kyse.

No, kunnioitetaan sitten. En ole tervetullut. Got it. Mä olen ilmeisen suuri uhka. Miksi exällä ja mulla ei saisi olla hyvät välit?

Tuli sitten pienehkö riita pentikin kaitaliinasta, tsiisus sentään. No, pitäkööt liinan, lähetän siihen sopivat tabletit tuparilahjana nuorelle parille.

Pienen hetken verran ajattelin, että soitan Vosulle, mutta järki voitti ja jätin väliin.

Mutta olen järkyttynyt ja surullinen tuosta että mä en saa edes lasteni kotona käydä, edes sovitusti. Mutta kunnioitetaan uuden rouvan tahtoa.

6 kommenttia:

 1. Vosu ja Ex voisvat sitten kertoa lapsille että eivät halua sun käyvän jos noin pikkusieluisesti toimivat.

  VastaaPoista
 2. Mä en ymmärtänyt tuota rakkaus-kommenttia. Onks se sarkasmia, vittuilua vai mitä?

  Tää päivä on taas ollut täynnä exän idiotismiä, onneksi tää on jo kohta ohi.

  VastaaPoista
 3. Tosi kurjaa kaytosta Vosulta, ja taas jaa lasten etu kauas jonnekin.. aikooko se laittaa barrikadit ovelle sitten joskus kun on rippijuhlien ja muiden aika, vai vaatia kaksia eri juhlia..? :O Vaikka mun isani oli lapipaska juobbo, niin sekin oli sentaan tervetullut meidan rippi- ja YO-juhliin, eika aidin uudella miehella ollut mitaan asiaa vastaan, painvastoin. Taitaa Vosulla olla kohtuullisen heikko itsetunto ja luotto omaan mieheensa!

  VastaaPoista
 4. sarkasmia joo ja vittuilua tälle uudelle... kyllä panee taas miettimään näitä elämän kauneimpia asioita. omistamisen halu, se on kumma asia.

  VastaaPoista
 5. No hyvä, sitten mä ymmärsin kuitenkin kohtalaisen oikein :). Tekis mieli kirjottaa Vosulle kirje. Ehkä mä sen vielä teenkin. En osaa sanoa...

  Ehkä se exä sitten mua kohtaan tuntee jotain ja Vosu ajattelee että jos mä sen takas haluan niin exä lähtee mun luo. Mutta kun en vain halua. En en!

  VastaaPoista