Lukijat

tiistai 5. helmikuuta 2013

Sekalaista höpötystä

Tekee mieli kirjoittaa, asiaa ei juurikaa ole, mutta kirjoitan silti. Mitään mainittavan arvoista ei ole tapahtunut. Päivät menee samaa rataa. Töihin, kotiin, töihin, kotiin.

Eräänä päivänä päätin, että nyt kuukausitolkulla asennusta odottanut työntöhaka pääsisi lukitsemaan yläkerran kissojen ovea. Tavallinen haka ei nitä pidättele vaan haka aukeaa kun ovea työntää. No, hommiin siis. Makita, poranterä ja ruuvausosanen (mikähän sen nimi on? No, sama se) mukaan ja hommiin. Porasin reiät ruuveille (kokemus on osoittanut, että en jaksa painaa niin kovaa, että saisin ilman valmista reikää ruuvia uppoamaan. Oujeee, hyvin meni, suorastaan täydelliseltä näytti! No, eiku testaamaan sitten. No, tässä kuva


No, niinkuin näette niin ei mennyt kuin Strömsössä. Ja tokihan ruuvinkannat on pyöreenä, eli ei ainakaan ensimmäisellä yrittämällä halunnut lähteä pois. Jatketaan siis oven telkeämistä puusohvalla ja pöydällä.

Mä oon jotenkin ihan uuvuksissa taas. Meille syntyi kissanpentuja ja kun kävin ruokiksella tilannetta tsekkaamassa ja pennut olivat syntyneet niin entisen "ou mai gaad, pentuja, ihanaa, sekoseko, täritäri"-fiiliksen ja päättömän poukkoilun sijasta ajattelin "Aha, emo ei tullut ovelle, se on siis synnyttänyt jonnekin. Missä se on, aha, tuolla. Siirretään se oikeeseen pesälaatikkoon. Oho, onks yksi sininen pentu kuollut kun se on eristetty laatikon nurkkaan. Mitä hittoa ei tästä yhdistelmästä voi tulla geneettisesti sinisiä pentuja. Ai, se onkin Ikean hiiri. Hyvä". Ei siis ollenkaan semmoista hypetystä kuin ennen. Mä olen varmaan menettänyt osan mun tunneskaalasta ainakin tilapäisesti. Hyvä vai huono? En osaa sanoa.

Miesrintamalla on ihan kuollutta, ankeeta. Ajattelin lauantaina lähteä tsekkaamaan yhden lemppariartisteistani, Suvi Teräsniskan, jos vaikka pääsis vähän tanssimaan :)

4 kommenttia:

  1. voi helvetin helvetti sun kanssas!!

    VastaaPoista
  2. "Mä löysin siitä vääntimestä semmosen rullatsydeemin mitä oon nähnyt miesten aina vääntelevän" sun pitäis olla putoukses tai jotain :p

    VastaaPoista
  3. Mun arki ei aina oo helppoo :). Mutta hyvin mä selviän silti!

    VastaaPoista