Lukijat

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Voiko se olla NÄIN tyhmä?

Kuopus soitteli iskälle hyvät yöt niinkuin normaalisti, makkarissa omassa rauhassa, eli mä en kuullut. Tuli sanomaan puhelun jälkeen mulle iloissaan, että menevät tiistaina laivalle! Jeee! Mä siinä sitten iloitsin lapsen kanssa ja samalla ajattelin että wtf nyt taas!!!! Oltiin sovittu, että isäni vie lapset kotiin tiistai-iltana kun tulee töistä täältä mun kulmilta. Exä oli tästä myös tietoinen. Kysyin sitten lapselta että monelta laiva lähtee ja totesin mielessäni, että suunnitelma nyt kusee pahasti ja verenpaine alkoi nousemaan. Lapset meni nukkumaan ja otin puhelun exälle. Keskityin aivan järjettömästi siihen, että en kiroillut enkä korottanut ääntäni. Hampaiden paikat on kyllä varmaan taas löysemmällä.

No, exä sitten puolusteli, että kyllähän mä saan tyttöjen kautta tietää! Siinä kohtaa meinas volymet karata, mutta sain ne kuriin ja sanoin korostetun rauhallisesti ettei se VOI tyttöjen kautta viestiä mulle, että tämmöiset asiat hoidetaan ihan aikuisten kesken ja jos tilanteet muuttuu niin SUORAAN mulle tieto. Ihan suotavaa munkin tietää että monelta tytöt on lähdössä, eli monelta pitää olla kotona! Jotain se koitti mutista, mutta kun kysyin (edelleen korostetun rauhallisesti), että onko se ymmärtänyt, että lasten asioista viestitään suoraan mulle niin sanoi laittavansa vastaisuudessa vaikka viestiä. Siis oikeesti, voiko se olla noin TYHMÄ? Reppana on ihan kahden naisen "loukussa", eikä oikein osaa toimia siinä tilassa. Mutta ei se ole mun vika, että on itsensä tohon tilanteeseen saattanut :). Tossun alta tossun alle.

3 kommenttia:

 1. Eihän lapsia voi käyttää viestinviejinä ja tiedottajina. Lasten pitää saada olla lapsia, eikä murehtia sitä että muistavat sanoa asioita eteenpäin. Aikuiset hoitavat aikuisten asiat, ja vielä parempi olisi jos pysyttäisiin niissä sovituissa asioissa, ettei tulisi ylimääräisiä muutoksia. Lapset tarvitsevat tuollaisessa erotilanteessa vakautta ja turvalliset aikuiset ympärilleen, jotka pitävät lupauksensa ja voivat luottaa siihen että asiat menevät niin kuin on sovittu.

  Lapsellista käytöstä tuolta exältäsi.

  VastaaPoista
 2. Taitaa uusi nainen sanella tahdin siellä, mikä on väärin. Lapset ei ole hänen vaan teidän yhteisiä?

  VastaaPoista
 3. voi voi kun ihmiset osaisivat pistää omat tunteensa ja epävarmuutensa syrjään ja ajatella lasten parasta ja ajatella exiään ja nykyisiään rakkaudella. Sitä ainakin ne lapset tykkäisivät.

  VastaaPoista