Lukijat

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Terapiapatalappu

Mä heräsin kahdeksalta. Niin just, kun olis saanut nukkua. Hörpin pari kahvikupillista ja sain kuningasidean. Mä haluan virkata! En muista koska olisin virkannut, varmaan viitisen vuotta sitten ketjusilmukoista ja kiinteistä silmukoista huivin kuopukselle. No, anyway, hommiin! Löysin koukun ja villasukkalankaa ja päätin että nyt tehdään patalappu! Ja niin aloitettiin KahviKanelin ohjeen mukaan. Hirveen hyvä ohje, mutta eihän se auta jos lukee vain ekat pari riviä :D. Täyttä höyryä vaan eteenpäin, jeeee, kivaaa, valmista syntyy. Jossain vaiheessa alkoi näyttää siltä että jotain menee pieleen ja katsoin ohjetta. Jooo, ihan pikkusen vain liikaa lisäyksiä olen tehnyt, mutta mitä sen väliä! Eteenpäin sanoi mummo lumessa! Ja niin siitä tuli aivan sairaan hieno patalappu!Eli siis jos noi remonttihommat ei lyö tulta alleen niin voinen alkaa elättämään itseäni käsitöillä. Olen tarjoutunut jo remppahommiin, mutta vielä ei ole natsannut jostain syystä. Oliskohan syy se, että kyseinen ihminen lukee blogiani? Mahdollisesti.

No, joka tapauksessa tuosta patalapusta tuli ihan mun näköinen! Eli sairaan suloinen ja monimutkainen viritys. Vähän vinksallaan, mutta silti symppis.

No, jotenkin musta tuntui, että perkele, mä selätän tuon ohjeen ja aloitan uuden. Ja niin tein. Siitä tuli tämmöinen


No joo, onhan tuo sileä ja ohjeen mukainen, mutta kyllä mä tuosta ensimmäisestä enemmän tykkään :).

Hyvä päivä, koneellisen pyykkiä sain pestyä, siinäpä sitten se. Suunnitelmissa oli aika paljon enemmän. Mutta ei se mitään. Huomenna on uusi päivä :).

Lopuksi vielä päivän biisi joka sai mut ensin nauramaan hysteerisesti ja koska hysteerisen naurun ja itkun raja on kovin häilyväinen niin se kääntyi sitten armottomaksi ulvomiseksi. Mutta nyt tää taas naurattaa :D


3 kommenttia:

  1. Asiaa! Tuo eka on ehdottomasti se symppis-lappu ja taas tuli todistettua se ettei niitä ohjeita kannata lukea! :D

    VastaaPoista
  2. Niin,

    Ensimmäisessä ei ole muuta vikaa kuin että jos patalappuja säilyttää päällekkäin, kaikkien muidenkin tulee olla profiililtaan täsmälleen samanlaisia.

    Muutoin tulee korkea pinkka tai iso uloke seinäkoukkuun.

    VastaaPoista