Lukijat

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Nyt loppui sunnuntaitanssikurssi

No niin, menin reippaasti kurssille, epäilevän toiveikkaana. Ei uusia miehiä. Mutta pariton nainen. Voi perse. Jouduin tanssimaan mummelin kanssa hidasta valssia. Great. Mummeli ei osannut viedä (tietenkään) eikä siitä tullut sitten mitään. 10 minuutin jälkeen meinasin lähteä menemään ovet paukkuen, mutta en mä voinut sitä tehdä sille mummelille kun se yritti kovasti. Ope oli taas koittanut saada niitä munapäitä parinvaihtoon, mutta ei ne taaskaan halunneet. Pääsin sitten open käsivarsille ja siinä kohtaa olin kerännyt kiukkua jo hyvän määrän ja laukaisin: "meinaatko saada koskaan näitä alakoululaisia vaihtamaan pareja? Jos et niin mä en kyllä viitsi jatkaa kun ei tästä tule mitään ja mä haluaisin oppia tanssimaan". Ope jotain inisi siinä että ei noi vissiin suostu vaihtamaan ja tylsäähän tää tälleen on, mutta tulisinko tiistain ryhmään toiseen kaupunkiin? Siellä kuulemma on vähän parempi meno. No, lupasin sitten mennä. Lepyin vähän ja jatkoin mummelin kanssa tunnin loppuun.

Tiistaina on näytön paikka opella että saa pidettyä mut tyytyväisenä, nimittäin vittuuntunut Puolinainen ei ole kiva, ei ollenkaan!

Houkuttelin mummelinkin torstai-kursseille missä homma toimii ja lupasi tulla :).

Ei ehkä jäänyt paska maku tästä päivästä.

Ai niin, Ystävä pyysi mut tänään Ikeaan ja nyt se kaappi odottelee kasausta tossa eteisen lattialla :).

5 kommenttia:

 1. Voihan perse. Mutta koietaan ajatella positiivisesti; uusi paikka ja taatusti parempi kurssi. Ja nyt sulla on Se. Kaappi!!

  VastaaPoista
 2. Mitäs sinä naaras testailet kun ei viimeisin teksti näy? Jotain hulppeita muutoksia blogiin?

  VastaaPoista
 3. Jäi sanomati että oikein teit kun sanoit sillä ei tuollainen kurssi palvele ketään!

  VastaaPoista
 4. ÄRRHH! Missä sitä taas luurataan vai IKean kaapin kimpussa :D

  VastaaPoista
 5. Joo ei näykään kun kävi pieni accident minkä peitin testauspostauksella :D Heh :D Ikean kaappi makaa tossa eteisen lattialla vielä kun eilinen meni hmm... muissa asioissa ja tänään tanssittiin :D

  VastaaPoista