Lukijat

torstai 11. syyskuuta 2014

Jumppaa ja ajatustyötä

Ihana kankeus kropassa eilisen jumpan jäljiltä. Ei varsinaisesti kipua niin kuin 2 viikkoa sitten kun kävin ekaa kertaa enkä pystynyt ilman kipua kävelemään neljään päivään. Tiistaina heitin 10 kilometrin lenkin (okei, eksyin vähän, tai siis valitsin väärän reitin). Tänään olisi vuorossa 3 tuntia tanssia.

Eilen tajusin että miksi hitossa menen seitsemäksi töihin kun illat on sitten niin pitkiä kun pitää lähteä jo kolmelta. Päätinkin tänään pistää kellon vasta seitsemäksi soimaan niin saan olla töissä pidempään.

Tuohon sunnuntaiseen postaukseen tuli paljon ihania kommentteja, kiitos niistä! Mietin asiaa kovasti eilen ja tulin siihen tulokseen että mä olen hyvin toimintakeskeinen kun yritän ratkaista ongelmia. Tämmöinen passiivinen ongelmien ratkaisu/kärsivällisyys ei ole mulle ollenkaan luontaista, kasvun paikka siis.

Ymmärrän nyt järjen tasolla (eikä mennytkään kuin viikkokausia), että mikään mitä MÄ teen ei tätä tilannetta voi ratkaista. Pään kanssa yritän nyt toteuttaa mindfulnessiä, eli tiedostan neutraalisti  ajatukset, ikävän ja kivun, mutta päästän ne menemään eteenpäin. Ainakin teorian tasolla hyvä idea kun ei se mitään auta niissä jäädä vellomaan. Ai hitto kun onkin teoriassa loistavaa, enää tarvitsee käytännössä tuohon pystyä. Mun pää on vain niin tuuliviiri, että saas nähdä miten onnistun.

Jo torstai, hienoa :)

2 kommenttia:

  1. Puoli voittoa on jo se, että hiffaa ja yrittää!! Go Girl Go! Viikonloppuna skumppaa? K.

    VastaaPoista
  2. Parempi (oivaltaa) myöhemmin kuin ei koskaan ;)
    Oleellista onkin ymmärtää, että et voi vaikuttaa mitään mihinkään. Vähän sama kuin että ulkopuolinen ei voi lopettaa alkoholistin juomista - se on tapahduttava toisen pään sisällä.
    Eli sun täytyy ajatella iteäsi, omaa jaksamista ja omaa elämää.

    VastaaPoista