Lukijat

perjantai 5. syyskuuta 2014

Paskaa

Just nyt tuntuu taas että mun elämä on ihan paskaa. Eilen tanssiharjotusten jälkeen mulla oli niiin hyvä olo, mutta ei tarvittu kuin yksi pieni, mutta kuitenkin iso asia niin mun maailma taas romahti. Ja sillä tiellä olen edelleen.

Pitkä viikonloppu edessä enkä tiedä näenkö Kelailijaa ollenkaan viikonloppuna. Pelottaa niin kauheasti että hänet menetän. Mutta ei ketään voi väkisin vaatia tykkäämään. Mä en vaan voi vieläkään tajuta miten se voi silmänräpäyksessä muuttua.

Itkettää ja töitä pitäisi tehdä.

Miksi helvetissä mä en voisi saada kestävää onnea? Miksi se liian hyvältä tuntuva ei koskaan voi olla totta?

13 kommenttia:

 1. Mietin jo että sormukset on jo vaihdettu ja unohdin tän blogin, päätin tulla tarkastamaan asian... on inhottavaa olla oikeassa, aina :/ Mutta mä edelleen tykkään sun kirjoituksistasi ja tavoistasi käsitellä asioita joita tunnet.

  Käy edelleen kävelemässä jos siltä tuntuu. Anna kaikki aika itsellesi mitä voit. Elämä on liian lyhyt turtumiseen. Ja muista sauna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sä tarkoitit tolla "muista sauna"-kommentilla?

   Poista
  2. haha ei se ollut koodikieltä, oonhan mies :p sauna tekee hyvää.

   Poista
  3. Nääh, se mitään hyvää tee. Sähköä vaan kuluu ja tulee hiki. Tehny hyvää yleensä vaan silloin kun oon siellä jonkun kanssa.

   Poista
 2. Sulle tulee vielä paljon hyviä asioita elämässä ja löydät onnen.. Se on siellä jossain mutkan takana piilossa ja odottaa vain esille astumista :) Yleensä huonoista asioista tulee aina jotain hyvää koska kaikesta on aina suunta ylöspäin!!! Tsemppiä, IhaNainen!

  - Nainen 30wee

  VastaaPoista
 3. Täällä minä, joka ns samassa tilanteessa.

  Ensi viikolla keskustelemme suhteen tilasta.. olen ollut aika viilipytty asian suhteen, mutta nyt repesi! Pari bisseä auki, kunnon raivobiisejä soimaan ja heittelin ukon käyttämää pyyhettä, peittoa ja tyynyä päin seinää (tuntuu hyvälle, mutta mitään ei mene rikki = win-win). Raivokohtauksen jälkeen odotan kauan kaivattuja kyyneleitä.. mutta jos tän raivon ottais ensin pois kuleksimasta. ;)
  S##tanan äijä!! Ensin pusu, hali "kiva kun tulit, soitellaan illalla. tykkään susta" hymy hymy ja puspus. 4 tuntia myöhemmin "mua ahdistaa". Ymmärrän toki että on ahdistavaa tapailla naista, jonka kanssa ei riitele ja joka on vielä itsenäisempi kuin Mr Man. No, oisko pitänyt miettiä sitä ennen tapailua, kuten mä tein..
  Ahdistu ihan yksinäs vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vittu noita miehiä! EI niitä vaan voi ymmärtää! EI VAAN VOI! Tsemppiä! Näyttää siltä etten tällä viikolla sitten näe Kelailijaa :(. Paska.

   Poista
  2. Huh, jopas olikin osuva biisi :( Tsemppiä sullekin!

   Poista
  3. tsempataan toisiamme <3

   Poista
  4. Joku kaunis päivä tää paska on tavalla tai toisella takana päin. Meillä molemmilla. Ihan varmasti!

   Poista
  5. Niin on!!
   (ja nyt siirrytty Ellie Goulding:Figure 8)

   Poista
  6. Auts, taas osui toikin biisi :(

   Poista