Lukijat

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Räkä poskella

Tapasin K:n tänään. Puhuttiin vakavia ja myös Huikeasta idiksestä. Kysyin suoraan että lähteehän mun kanssa. Paljastin että kyseessä on lähtemisasia. Vastasi että lähtee. Iso kivi vierähti harteilta. Muut asiat joista puhuttiin ei mitenkään kuitenkaan kauheasti helpottanut oloani. Kertoi nauttivansa yksinäisyydestä eikä tiedä miten meidän käy. No, kyllä mä tätä kestän reissuun asti vaikka välillä vähän rakoileekin pää. Reissun jälkeen tapahtukoon mitä tapahtuu, mietin sitä sitten.

Tapaamisen jälkeen lähdin intervallilenkille. Ilta jo pimeni mutta päätin silti suunnata metsään, olihan siellä valaistu pururata kuitenkin. Paskan marjat, valot oli pois päältä ja hieman pelotti pimeässä taivaltaa. Juoksuosuudet tuli vedettyä niin kovaa että itseäkin hirvitti, aina intervallin jälkeen pihisin sylki rinnuksille roiskuen saatanaa ja nautin kun keuhkot, jalat ja pumppu tuntuivat pettävän. Tunti ja seitsemän parin minuutin intervallia, kyllä teki pahaa, mutta kuitenkin niin hyvää! Persekään ei tuntunut hyllyvän niin pahasti kuin ekalla kerralla.

Ihanan sairasta :)

Ai niin, sain tennarisukat valmiiksi. Virheettömiä niistä ei tullut, mutta tytölle kelpasi

9 kommenttia:

 1. No on :) mutta hyvää se tekee. Ja perseestä puolet jo pudonnu matkan varrelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan just muuten muokkasin postausta, eli tennarisukatkin on nyt lisätty :)

   Poista
  2. Aivan ihanat!!! Hauska idea :)

   Poista
  3. Ihan kivat tuli :). Ei ole tosin oma ideani kylläkään :)

   Poista
 2. Onpa mageet sukat!
  "täti"

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän makeet sukat!!! :) Tommoset voisin tilata anytime, jos tekisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh noh :D. Ei noi nyt niin hienot ole, ihan perussukat vaan, nauhoilla :). Jos tää mun "elämän puute" vielä jatkuu pitkäänkin niin alkaa noita sukkia kertyä kun ei ole muuta tekemistä kuin kutoa. Vois sitten muillekin kutoa. Tosin ei noi niin hienoja ole että niillä tienaamaan kehtais alkaa :)

   Poista
  2. Jos niitä kertyy, niin sano sit, niin mä kyllä tilaan :) Ja kyllä niistä nyt jotain täytyy maksaa :)

   Poista