Lukijat

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Trip down memory lane

Aamu mennyt kikatellessa koneella ja muistellessa menneitä sielunkumppanibloggaajan kanssa :D. Todettiin että meidän elämistä tulisi kyllä aivan mahtava kirja, voittais Kummankaat ihan mennen tullen! Vaan kun ei osaa kirjoittaa niin että siitä tulisi ihan järkevästi etenevä kirja.

Kelasin eron jälkeisiä miehiä, kaivelin blogistani herkkupaloja ja kikateltiin niille. Kyllä on ollut vauhtia ja outoja tilanteita meikäläisen elämässä! Hirveä kasa omituisia treffejä, en mä tajua miten kaikki omituisuudet on mulle sattuneet, kuitenkin olen aika nirso. Suunpielet korvissa hymistelen täällä kun mietin esim. kohtaamista  Kakskolmosen kanssa. Suloinen poika, niin komea ja niin nuori. Aiai :).

Pitäisi ottaa varmuuskopio blogista, on tää kyllä niin mahtavaa viihdettä itsellekin :D. Onkohan vähän outoa ajatellä näin? Mahdollisesti :). Varsinkin tuo vuosi 2012 oli kovin vauhdikas ja viihdyttävä, voi tsiisös!

Sunnuntaita kaikille <3

3 kommenttia:

 1. Musta on hienoa, että osaat ajatella itsekin asiaa viihteen kannalta. Niin se kannattaakin :) Jos osuu outoja tielle, niin so what, onpahan ainakin ollut hauskaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jos tässä alkaisi jotain morkkistella niin huhhuh, sais kyllä morkkistella pitkään ja hartaasti. Ei kannata siis :D

   Poista
 2. Eron jälkeisen elämän kaikki villit käänteet on tarpeellisia, ja hyvä, että ne on tallessa.. se on polku, joka on pitänyt kulkea. Kannattaa ottaakin herkkupalat talteen, niin voi vielä myöhemminkin muistella mitä kaikkea tapahtuikaan - muisti kun on niiin petollinen!

  VastaaPoista