Lukijat

perjantai 26. syyskuuta 2014

200 000

Ihan kohta 200 000 sivunäyttöä. Aika paljon! Kohta kolme vuotta vuodatusta, aika paljon sekin. Miten mä olen kehittynyt kolmessa vuodessa? Aika paljon, vaikkei ehkä teksteistä sitä välttämättä niin huomaa. Olenhan mä vieläkin epävarma, välillä aallonpohjissa kovinkin epävarma, mutta enimmäkseen kyllä olen löytänyt itsestäni sen itsevarmuuden mitä multa on aiemmin puuttunut. En usko että epävarmuus niin näkyy ulospäin, kirjoituksissa toki näkyy ja saa näkyäkin. Se olen vain paljas minä joka täällä kirjoittelee.

Fiilikset on olleet viime aikoina aika maassa. Mä en jaksaisi tätä syksyä ja talvea. Onneksi tytöt tulee viikonlopuksi niin on pakko sentään nousta sängystä. Sunnuntai-illalle on sovittu Kelailijan kanssa tapaaminen. Jännittää. K lupasi tänään fiksata yhden mun ikkunan. Jotenkin luulen että on kuitenkin unohtanut. No, kyllä mä varmaan osaan sen tarvittaessa itsekin fiksata.

Olen tehnyt K:lle jo synttäri"kortin", eli kuvapläjäyksen matkaan liittyvistä kuvista, väliin vähän tekstiä. Esittelen Huikeen Idiksen niin ettei siitä paljastu että minne ollaan menossa eikä tarkalleen että mitä ollaan tekemässä. Paljastuu että tarvitaan passia ja mennään lentsikalla ja säätila on suomen tyyppinen. Kauhean vaikea oli löytää semmoisia kuvia, joista ei selviä kaupunki. Toivottavasti onnistuin :). Synttäreihin on vielä heh, kuukausi aikaa, mutta mä olen valmis.

Kilojakin karissut tässä puolentoista kuukauden aikana 10. Ihan hyvä. Vielä ajattelin 5 karistaa ennen reissua.

Enää 45 päivää reissuun. Sehän menee yhdessä hujauksessa, heh.


9 kommenttia:

 1. Sulla on ihana lahjasuunnitelma! Pitänee lukea taaksepäin kisää tästä K:sta ja siitä, kuin sä näin hienoaja lahjoja hankit :D
  Kauhian paljon lähtenyt kiloja lyhyessä ajassa. Jaa viisautesi pls

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, ei tää kauheen viisas dieetti ole. Ei hiilareita, eikä paljoa mitään muutakaan ja maanista urheilua. Sillä lähtee. Ainakin aivoista tuntuu lähteneen. :)

   Poista
 2. NO niin, sinne se perse on pudonnut :) tosi äkkiä kyllä, toivottavasti pysyykin eikä pompahda takaisin kun elämä taas selkiytyy. Mutta varmaan oot jo endorfiiniriippuvainen, että on pakkokin mennä lenkille...

  Onnea jo etukäteen kahdestasadastatuhannesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen kyllä tuntui lenkillä että mitä järkeä tässä väkisin vääntämisessä on, mutta loppuun asti väänsin väkisin. En mä nyt tiedä niistä endorfiineistäkään... Varmaan joku anoreksiakin iskenyt. No, on täs vielä helposti parikymmentä kiloa pudotettavaa ennen kuin kannattaa huolestua

   Poista
 3. Onnittelut huikeista luvuista joiden eteen olet joutunut tekemään paljon, varsinkin tuo kilojen pudotus on sellainen asia mille mä nostan hattua koska ylimääräisen painon saaminen on helppoa mutta siitä eroon pääseminen onkin ihan toinen juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luvuista kuuluu teille kaikille rakkaille lukijoille <3

   Poista
 4. Moikka Ihanainen-Puolinainen.
  Tänään sitten erosimme tämän oman jahkailijani kanssa.. vmp. (laitan varmaan vielä priva-meiliä)

  Olo on ok, hieman suu auki, mutta en ole rikki, mistä olen yllättynyt!
  Jotain positiivista, niin ihanaa että äsken huomasin (olen ollut lomamatkalla ja tänään palasin) äsken, että säkin tajuat Avrilin biisin päälle <3 !!

  VastaaPoista
 5. Paljaus ja aitous on NIIN ihanaa, raikasta, ja yllättävän harvinaistakin!! Kiitos siitä!

  Toi matkan odottaminen on muuten ihan parhautta. Mullakin on enää n. 30 yötä seuraavaan reisuun ja kirjastosta juurikin saadut oppaat odottavat lukijaansa ;)

  Ihanaa viikonloppua!!

  VastaaPoista