Lukijat

maanantai 22. syyskuuta 2014

Lämmityskausi avattu

Ihana "tulen" tuoksu leijailee , eli siis savu. Lämmityskausi oli avattava nyt jo kun tuli niin kalsa Makkarin leivinuuni on aina jännittävä sytyttää kun on vähän kontsikas. Sitten kun se vetää kunnolla niin voi vasta sytyttää olkkarin pönttöuunin kun pnttöuunimiehet olivat sen jysäyttäneet samaan hormiin kuin tuo leivinuunin on. Nuohooja sitä vähän kirosi kun olisi kuulemma ollut ihan vapaa hormi siinä vieressä. No, enpä mäkään tajunnut että olisi oinut nuohoojaa konsultoida. 

Koko viikonloppu meni potiessa järkkyä niskakipua, joka meni viime yönä niin pahaksi että en saanut nukuttua kuin tunnin. Käväisin aamulla töissä ja totesin että lähden kokeilemaan nukkumista ennen lekuria. Lekurille otin mukaan listan lääkkeistä, joita jo ehdin viikonlopun aikana koeilla. Aika kattava arsenaali mulla kaikenlaista olikin (käteen tai polveen saatuja), mutta niistä ei ollut mitään apua.

Nyt sainkin sitten kunnon tropit, Sirdalud, Panacod ja Voltaren rapid. Sirdan ja Voltarenin vetäsin heti kättelyssä ja parin tunnin päiväunet kutsui. Ihanaa kun sai käännettyä kylkeä ilman että tarvitsi käsillä kääntää päätä messiin. Huomenna pitää mennä töihin kun on heti aamusta palaveri. Kyllä tää niska on jo huomattavasti parempikin ja jos saan yön vielä nukuttua niin olen kuin uusi ihminen enkä se nyyhkyttävä ja uliseva särkyraunio, joka olin viime yönä.

Elämä voittaa.

4 kommenttia:

 1. Hyvät lääkkeet on lääkäri laittanu :) Sirkatkin on hyviä, jos ne toimii... mie nään kaks tuntia painajaisia ja sen jälkeen ei pysty enää nukkumaan kun pitää vaan kiemurrella. Toivottavasti saat combon toimimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttais toimivan. Liikerata on laajentunut jo vaikka kuinka paljon jo eikä särjekään enää paljoa. Huh.

   Poista
 2. Nappia naamaan vaan, jotta pää alkaa taas pyöriä. Kunhan katot, ettet nukahda samaan aikaan kun savutat! ;)

  VastaaPoista
 3. Itse eilen podin kans niskaa, potki hienosti kun _nukahdin_ puoleksi tunniksi piikkimatolle. Korvissani soi äänikirja ulkopuolisia ääniä blokkaavista kuulokkeista, enkä kuullut sinne puolen tunnin päähän säätämääni herätyskelloa, jonka soimista avokki sitten riensi ihmettelemään. Säikähdin kamalasti, kun se herätti, mutta niska oli kovasti korjaantunut :D

  VastaaPoista