Lukijat

torstai 28. huhtikuuta 2016

Miksi ei?

Tänään oli tuliaisten ostelua. Heti aamusta lähdin suunnistamaan kartan ja gps:n kanssa Splitin suurimpaan ostoskeskukseen. Tallailua edes takas ja vihdoin löysin, lähempää kuin ajattelin. Ekat kolme tuliaista löysin itselleni, New Yorkerista :D. Onhan niitä kuulemma Suomessakin, mutta ei meillä päin.

Löysin mä jotain onneksi tytöillekin, ettei tarvitse tyhjin käsin kotiin mennä. Istuin rantakadulle lounasjätskille (kyllä, miksi ei lounaaksi voisi syödä jätskiä?) ja katselin merelle. Rannassa oli laiva joka kyyditsi 90 minuuttia 20 eurolla ja hintaan kuului myös viini. Laiva oli lähdössä 20 minuutin päästä. Pohdin sitä hetken, mulla oli aikaa eikä oikein mitään tekemistäkään. Ajattelin että miksi ei ja hyppäsin paattiin ja ajelin pitkin rannikkoa puolitoista tuntia ja nautiskelin viinistä.

Maihin päästyäni olinkin ihan pyörryksissä ja kipitin majapaikkaani lettupaikan kautta. Ajattelin että miksi en muka voisi syödä lettuja päivälliseksi ja ostin letut mukaan. Pyörrytyksen haihduttua käväisin vielä ostoshelvetissä ostamassa kuopukselle paidan sieltä New Yorkerista kun halvalla sai ja ilmoitti haluavansa. Nyt meillä on samanlaiset, se vaan ei tiedä sitä :D. Hotellille, suihkuun ja pakkaus olisi aloitettava.

Nyyh... Hei hei Hrvatska, I'll be back

Järkytys oli suuri kun kohtasin majapaikkani edestä päin :D. Huone on onneksi todella moderni ja juuri remontoitu. Ulkokuori on aika järkky.


 Olipahan överi-imelää
1 kommentti:

  1. Olen seurannut matkaasi, hienoa, että lähdit!! Ihania maisemia ja kiviä!

    VastaaPoista