Lukijat

torstai 14. huhtikuuta 2016

Mun tarvitsee ehkä sittenkin olla yksin

Mä taidan olla taas siinä pisteessä että koen TAAS parhaaksi olla yksin. Sen treffikaverin jutut kun keskittyy hänen suolen toimintaansa ja jos kaksien treffien jälkeen ei löydy muista puheenaiheita (tai kirjoitusaiheita) niin olkoon. Mä en ainakaan jaksa enää yrittää. Ei tässä vaiheessa pitä jaksaa yrittää vaan asioiden pitäisi mennä itsestään jos on mennäkseen. Sitä paitsi mun lääkitys aiheuttaa ikäviä ongelmia jos mä sheivaan, joten parempi olla ajautumatta tilanteisiin joissa tarvitsisi olla sheivattu.

Enkä mä oikeastaan jaksa tämmöisiä "pelin avauksia", joten taidan jättää treffipalstat hetkeksi muille. Mun profiilitekstini on siis ihan asiallinen, eikä vihjaile millään tavalla siihen että olisin seksisuhdetta vailla. Harmi kun tuo mies ei enää vastannut, koska mä olisin voinut vaihtaa hänen kanssaan ajatuksia itsensä hyväksymisestä :). Sitäpaitsi sixpack on koettu, ei tuonut lisäarvoa mihinkään.6 yötä reissuun, hui perkele! Viikonloppuna on suunniteltava ihan raivolla. Hyvä siitä tulee. Otan Paulo Coelhon mukaan ravintolaseuraksi niin ei ehkä ole niin orpo olo. Voin leikkiä syvällisen pohdiskelevaa älykköä viinilasilliseni kanssa rantaravintolassa.

Aloitin taas urheilun. Jumppaa, salia ja fillarointikausikin tuli aloitettua. 38 kilsan polkaisu kylmiltään.  Joo, liikaa oli näköjään kun viimeiset 5 kilometria meni tauoilla kilometrin välein. No mutta kausi on alkanut reippaasti kuitenkin :). Matkalla näin kirmailevan pupupariskunnan ja lauman töyhtöhyyppiä jotka kujersivat kauniisti (varmaan huutelivat toisilleen että varokaa Puolista) lentäessään kauemmaksi pellon reunasta.

Ihanaa kun tulee kesä! 


9 kommenttia:

 1. Voi, sulla on p*rse huomenna kipee!
  (Siis pyöräelenkkiin viittaan... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, se fillarilenkki oli nimittäin eilen. Eilen oli ihan tuskaa illalla. Mutta tänään silti salille :)

   Poista
 2. LOL noi miesten deittivastaukset....;) Niitä lukiessa on hyvä omata loistava huumrointaju.

  Hei mut toi reissu on mahtis juttu!!! WAU. Siitä tulee varmasti ihanaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä mä en edes viitsi vastata tuommoisiin, mutta joskus tuntuu siltä että jos on hyvä vastaus tulossa niin se on annettava vaan tulla :)

   Poista
 3. Ei sitä väkisin tartte. Jos ei natsaa, niin ei natsaa. Suolentoiminta ei muakaan ihan hirveesti kiinnostais..

  Noi itsensätyrkyttäjät on yhä niin tuoreessa muistissa..nggh... Hyvä vastaus.

  Reissusta tulee hyvä, kun TEET siitä hyvän. PÄÄTÄT, ettet huomaakaan, että oot siellä yksin.
  Eli siis parhaassa seurassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilmeisesti mun pieni heikkous oli miehelle liikaa, eli päätös vahvistui ja yhteydenpito loppui muon puolelta kyllä tähän. Olkoot ja etsikööt muita jotka haluaa katsoa autokisoja ekoilla treffeillä kun niitä nyt vaan ei voi jättää väliin.

   Poista
 4. Yleensä naiset yliarvioivat itsensä a) seksikumppanina b) parisuhemarkkinoilla. Näin se vaan on.
  Itsehän en koskaan lähetä törkyviestejä reffipalstalla, se ei vain ole hyvää käytöstä. No, ei ole kyllä ollut mitään sukseetakaan, mutta hauskaa ajanviettoa. Yhden kerran oli niin tavattoman kiinnostava ja upea nainen että oli pakko vähän panostaa. Itse asiassa sain lyylistä välittömän erektion jo kuvasta ja muutenkin ihan täydellinen pakkaus. No, ei siinä mitään, muutaman viikon kuluttua kävi ilmi että tätihän on naimisissa ja oli vain halunnut testata arvoaan reffailupalstalla. Oli kovin pahoillansaja vaikka olen itse hirveän ruma, läski ja vanha, niin ilmeisesti omat hampaat ja tuuhea hius aiheutti eukossa myös jotain. Ja mitä vikaa on autokilpailuissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autokilpailut on ihan fine, mutta ei ekoilla treffeillä telkkarista.

   Poista