Lukijat

torstai 20. marraskuuta 2014

Kävelytreffit

Tulin reilu tunti sitten treffeiltä. 5 tuntia ne kesti. Kiva mennä treffeille kun ei ollut edes asiallista ensitreffipipoa! Ihanaa että vastapuolellakin oli ollut samanlaisia ajatuksia vaatetuksesta :D. No, pipo oli pakko laittaa ja näyttää vähän epäseksikkäämmältä. No, hyvähän se vaan oli, mä kun normitilassa suorastaan tihkun seksiä :D. Joo, mä oon nyt vähän sekona...

Käveltiin ensin 1,5 tuntia ja sitten juotiin miehen luona kahvit, tarjosi myös itse leipomaansa pullaa (mä leivon kyllä parempaa, mutta pointsit kotiin silti). Joo, uskalsin mennä hänen kotiinsa kun meillä on se yhteinen tuttava ja kaikkea. Juttua riitti, paljon ja kaikesta, vaikeistakin asioista, hiljaisia hetkiä ei juurikaan ollut.

Tämän illan tunteet ovat pienoinen innostus ja suuri pelko. Kiva että hänen äitinsä talosta on näköyhteys mun taloon. Eiku, onks se nyt sit kuitenkaan niin kiva... Hmm...


Tuliaiset. Tarvii prosessoida.

7 kommenttia:

 1. Mäkin haluaisin maistaa miehen leipomaa pullaa! :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat ruusut ja mukavaa, että oli helpot treffit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin helpot treffit! Luo vähän uskoa tuohon miessukupuoleen :)

   Poista
 3. Ollaan sillee sopivasti innostuneita ja sopivasti skeptisiä, jooko?
  Helmi-syndroomasta (kroppa vie mutta pää ei anna, toim. huom. )kannattaa pitää kiinni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän tosta sais sen kuvan, että mä olisin antautunut lihallisten himojeni vietäväksi, mikä ei pidä tällä kertaa ollenkaan paikkaansa! Skeptinen on onneks toinen nimeni!

   Poista
 4. Hauskaa! Mäkin uskon kävelyyn, jos on kauheeta niin voi poistua kun kävely päättyy ja jos tosi kamalaa niin kävely voi olla lyhyt :) samalla hyötyliikuntaa ja esim. koiran voi lenkittää samalla. ei voi hävitä!

  VastaaPoista