Lukijat

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Överi-Puolis

Huhhuh kun tuntuu että on pitänyt niiiin kiirettä loman jälkeen! Heti maanantaina työkaveri raahasi mut jumppaan ja koska mä urheilen no pain, no gain-mentaliteetilla niin sain työkaverilta hämmästyneitä mulkaisuja kun latasin painoja tankoon niin että itseäkin taas hirvitti. Silloin on jumpannut kunnolla kun ripsarit on poskilla (ei kiva huomata vasta kotona).

Tänään käytiin taas "avannossa". Mä kävin neljä kertaa, muut kolme. Jotain ne työkaverit mutisi että mä vedän kaiken aina överiksi. Vitsillähän ne, mutta tottahan se on. Sanoinkin että tosiaan mä taidan vetää kaiken överiksi ihan kaikilla mun elämän osa-alueilla. Okei, töissä en kyllä.

Viikko on mennyt kyllä niin vauhdilla, ettei perässä meinaa pysyä. Huomenna pikkujoulumekon pienennykseen (kun mun tissit on kadonnu jonnekin) ja viikonloppuna onkin lapset pitkästä aikaa. Tuliaisten jakoa tiedossa :). Huomenna menen myös kävelylle yhden miehen kanssa. Mulla ei oo urheilutreffivaatteita, jotka näyttäis musta mun parhaat puolet. No, ei voi mitään... Tällä treffikaverilla ja mulla on yksi yhteinen tuttu, joka ei ole ehkä kovin hyvä juttu, mutta katsotaan... Eiköhän siinä käy samalla tavalla kuin kaikkien mun treffien kanssa, mutta ainakin saan huomiseksi lenkkikaverin.

Äidin kanssakin on välit taas vähän parantuneet kun kirjoitin sille ennen reissua aika tyhjentävän kirjeen, joka sai sen ehkä tajuamaan jotain. Kerroin myös kasvaimesta. Siitä tulikin mieleen, että pitäisi varata se kontrolliaika. Hui. Menisköhän se pois jos ei ajattelis? Ei se varmaan.

13 kommenttia:

 1. Ei mitään pienennyksiä, paat täytettä sinne "rintaonteloon"! Joskus sai Seppälästäkin irtotissejän siihen tarkoitukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun se on vyötäröltäkin iso. Pakko pienennyttää :)

   Poista
  2. No sieltä kannattaa kyllä pienennyttää. Ethän sie sitä vartalonkiristyssukkaa sit enää tartte :) Tai ainaki se on sulle liian iso.

   Poista
  3. Tarviin mä, kyllä nää läskit pitää pakkautua pienempään :D. Se on niin venyvä että vieläkin toimii, pitää miettiä kyllä että käviskö kokeilemassa astetta pienempää. Katsotaan nyt miten käy...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hitto, mun pitäis treenata niitä korviksia!!!!

   Poista
  2. Voiks pukeutua pelkkään koruun ja korviksiin?

   Poista
 3. Mistä sä kaivat näitä treffikavereita? Tinderistä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä oo yksilläkään Tinder-treffeillä ollut :).

   Poista
 4. Mä pesen ennen jumppaa meikit pois, ne ripsaritkin. Hikoilla meikit naamalla, yöks.

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä muuten meikkaa muuta kuin ripsaria sutaisen aamulla. Jos ehdin/muistan niin poistan ne ennen jumppaa, nyt en muistanut.

   Poista
 5. Pikkujoulut - nuo paholaisen sunnittelemat festivaalit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne juuri! Ne, joita odotetaan kuukausitolkulla ja joista puhutaan koko seuraava vuosi seuraaviin pikkujouluihin asti, vähintään :). Joitain muistellaan jopa vuosien päähän!

   Poista