Lukijat

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Jess, viikonlopun kruunaus!

Heräilin majoituspaikastani ajoissa. Koko eilisen illan tuli naputeltua yhden miehen kanssa, jonka kanssa juttu sujui tosi hyvin ja huumorit kolahti ja kaikkea. Kuva nyt ei kauheasti kolahtanut, mutta miehet ei yleensä kauheesti panosta kuviin. Mies halusi nähdä, mäkin tykkään kyllä nähdä nopeasti ettei tarvitse kehitellä turhaan vääriä mielikuvia.

Sovittiin näkevämme kauppakeskuksen kahviossa. Löydettiin toisemme helposti. Äh, ei ainakaan heti mitään "jeee-elämystä". Keskustelu ei sujunut kauheen vaivattomasti. Selän takana oli joku pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat-esitys pikkulapsille, hirvee meteli. Selkeästi meteli ja väkijoukot oli miehelle ongelma, vääntelehti tuolillaan. Kahvien jälkeen vaellettiin kauppakeskuksessa ja juteltiin. Sanoi että mä olen varautuneempi livenä kuin kirjoituksissa. Olin tästä häntä varoittanut kun tiedostan sen itsekin. Ei ne nyt tuskalliset treffit olleet, ihan ok ekoiksi treffeiksi. Mitään kipinöitä ei kyllä sinkoillut. Halasi lähtiessä, jee, fyysinen mieskontakti. Tuli vaan siitä miehestä semmonen hermostunut hamsteri-fiilis. Se oli vähän semmonen hintelä taloushallintomies.

Kotona tuli viestiä että tunsi muhun fyysistä vetovoimaa ja haluaisi kyllä jatkaa tutustumista. Kivat silmätkin mulla. Totta, ehkä hieman läpitunkeva katse vaan mutta silmäthän on sielun peili kuitenkin. Näkyy selkeästi se sekopää mikä olenkin.Niin, pitäiskö mun rauhottua? Pitäis. Vedinpähän nyt täysiä tämän viikonlopun niin kuin meinasinkin. Alla oleva biisi kuvaa mun elämää. Tosin ihan noin nuoria en tapaile.Pistänpä tähän viel Antti Tuiskun Yksinäinen-biisin sanoja. Kolahti täysillä

Voi olispa aikaa
jo kulunu tarpeeksi
kuukaudet menneet
ja sydän ois ehjä
tai ettei ois
hän lähtenyt sittenkään pois 

Tuolla on joku toinen
se vielä ei tunne sua
sinä et usko
mut ei sinusta riipu
et mitään voi,
mitään et kuitenkaan voi

Se tulee sua vastaan
kävelee samaan huoneeseen
kaikki on uutta
ja samalla vanhaa
Et mitään voi,
mitään et sillekkään voi

Jokainen yö vie aamuun
jokainen yksinäinen
valon jos sytyttää maailma herää

Hei jokainen yö vie aamua päin
sä luulet et sua varten ei rakkautta oo enempää
mut se vielä tulee, etkä voi mitään ...

1 kommentti:

  1. Jos ei kemiat yhtään kolahtele, ei kannattane tuhlata aikaa pahemmin. Mikään ei oo niin ärsyttävää kuin joku hermostunut hiiri.

    VastaaPoista