Lukijat

tiistai 17. tammikuuta 2012

Muuttovalmisteluja

Kävin tänään asentamassa lamput, jotka Ikeasta eilen roudasin. Osasin IHAN ITTE laittaa niihin pistokkeet kun niitä ei valaisimissa ollut valmiina, hyvä minä! Nyt on kämpässä valoa ja kaikki ällö näkyy paremmin.

Tässä jonkun edellisen asukkaan taiteellinen näkemys kylppärin naulakoista. Kaunista, ah, niin kaunista! Tuo puun värinen on vielä kiinnitetty kaksipuolisella tarralla, eli ei siinä voi edes mitään roikuttaa.

Ja tässä se liimajälkinen kylppärin lattia. Ällöttää joka kerta kun sen näen, mutta ei voi mitään. Asumisen jälkiä, what can you do...




Sain isännöitsijältä sen remppaluvan, eli nyt odotellaan postista kolahtavan jotain lappua, millä saa haettua maaleja. Tulee varmaan jotain maitokahvin väristä seinää.

Ai niin, täytin jääkaapinkin, siideriä ja Fresitaa oottamassa muuttopäivää. Saattaa olla, että joutuu hermoja hoitelemaan niillä muuton päätteeksi.


5 kommenttia:

  1. hoho "asumisen jälkiä", aika hurjan näköinen lattia. Maitokahvin väriset seinät kuulostavat mukavalta. Meillä on vielä puolitoistaviikkoa muuttoon, mutta laatikoita täytyy päiväpäivältä enemmän. En malta odottaa!

    VastaaPoista
  2. Mä en ole saanut ainuttakaan laatikkoa täytettyä, en edes tiedä missä laatikot ovat! No, kaikki aikanaan, onhan tässä vielä ainakin 2 päivää :D

    VastaaPoista
  3. Kysäise ihmeessä joltakin siivousalan ammattilaiselta,
    olisiko niillä jotakin jippoa tuon lattian siistiksi loihtimiseksi!
    Niitä kuin on kaikenlaisia myrkkyjä olemassa.

    Maalaisjärjellä ajatellen se voisi lähteä tärpätillä,
    esim K-rauta voisi neuvoa tässä asiassa sua.

    Ja tämä vinkki hellämielisenä avunantona,
    en arvostellen tai muuten puuttuen :)

    VastaaPoista
  4. Hei olisin kiinnostunut miten remppasi edistyy. Jaksaisitko kirjoittaa miten se etenee ja vähän budjetista. omistan itse samanlaisen lattian ja haen vähän ideoita mitä sille ja koko kylppärille voisi tehdä.
    Kiitos jo etukäteen.
    Käy kääntymääs myös http://poliisinmorsian.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Tämä kerrostalokaksio oli vuokrakämppä, joten sitä en rempannut kuin seinät maalaamalla. Tulenpa tutustumaan blogiisi :)

    VastaaPoista